WATCHLIST

Ο Γιώργος Χρανιώτης εισβάλλει στη “Μουρμούρα” αναστατώνοντας την Καίτη και τον Ηλία

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» του Alpha θα εμφανιστεί σε έκτακτη συμμετοχή ο Γιώργος Χρανιώτης. Ο δημοφιλής ηθοποιός θα κάνει το δικό του πέρασμα από τη σειρά,αναστατώνοντας με την παρουσία του τη ζωή της Καίτης και του Ηλία που σε κάθε επεισόδιο έρχονται όλο και πιο κοντά.

Ο Γιώργος Χρανιώτης θα υποδυθεί έναν «συγχωρεμένο» για τη ζωή της Καίτης, την οποία υποδύεται η Κλέλια Ρένεση. Κι αυτός ο «συγχωρεμένος» δεν είναι άλλος από τον πρώην σύζυγό της που κάνει ξαφνικά την εμφάνισή του στο πρώην επίσης σπίτι του και αναρωτιέται αν συμβαίνει κάτι ανάμεσα στην Καίτη και τον νοικάρη της, Ηλία, κατά κόσμον Βλαδίμηρο Κυριακίδη.

 

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα ζευγάρια της σειράς  ο Μηνάς, που νιώθει παραμελημένος από τη Βούλα και τις νέες της ασχολίες, αποφασίζει να της θυμίσει την παρουσία του, επιστρατεύοντας αθέμιτα μέσα. Η Βέλη βρίσκει την τέλεια δουλειά και είναι αποφασισμένη να την πάρει πάση θυσία. Ακόμα κι αν πρέπει, με την βοήθεια του Άγγελου, να το παίξει ξενέρωτη.

Η Σοφία, ως Πρόεδρος του δεκαπενταμελούς, συγκρούεται με την Ξένια που δεν βάζει πετρέλαιο στο σχολείο. Ο Μπάμπης προσπαθεί να σώσει την κατάσταση, αλλά η «κόρη μου η σοσιαλίστρια» πάει για κατάληψη.

Το επεισόδιο θα προβληθεί απόψε στις 21.00 στον Alpha.