WATCHLIST

Η Κλέλια Ρένεση αποκάλυψε από πού άντλησε έμπνευση για τον ρόλο της στη “Μουρμούρα”

Η σειρά του Alpha «Μην Αρχίζεις τη Μουρμούρα» σημειώνει επιτυχία για 6η συνεχόμενη σεζόν στον Alpha. Φέτος έχει συμβεί μια μεγάλη αλλαγή σε ένα από τα ζευγάρια της σειράς, αφού η τηλεοπτική παρτενέρ του Βλαδίμηρου Κυριακίδη όλα τα προηγούμενα χρόνια, Δάφνη Λαμπρόγιαννη, αποχώρησε από το καστ. Τη θέση της πήρε η Κλέλια Ρένεση που υποδύεται την Καίτη, τη σπιτονοικοκυρά του Ηλία που διεκδικεί μια θέση στην καρδιά του.

Η Κλέλια Ρένεση παραχώρησε συνέντευξη στον Τηλεθεατή, όπου μεταξύ άλλων μίλησε για τις γυναίκες οι οποίες την ενέπνευσαν για το νέο της ρόλο. «Ανακάλεσα μνήμες από γυναίκες που έχω γνωρίσει κατά καιρούς, οι οποίες πάντα με γοήτευαν με τη δύναμη τους και το σθένος τους. Γυναίκες της επαρχίας της Ελλάδος, που μεγάλωσαν τα παιδιά τους μόνες τους, που δούλεψαν με τη γη και τα χωράφι, γυναίκες που δεν χρειάστηκαν ποτέ ψυχολόγο, παρά μονάχα ένα ποτηράκι τσίπουρο, που δεν πνίγονται σε μια κουταλιά νερό, που ξέρουν να αγαπούν και να αγαπιούνται, που ξέρουν το χάδι και το χαμόγελο και δεν τους έχει ακουμπήσει η “νεύρωση της πόλης”. Αυτές που κρατούν τις γειτονιές ακόμα ζωντανές, που φτιάχνουν τους καλύτερους κεφτέδες από αγάπη και μόνο, αυτές για τις οποίες η μέρα έχει 48 ώρες και τα προλαβαίνουν όλα», είπε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση κάνοντας μια ωδή στις γυναίκες της επαρχίας.

Η ίδια χαρακτήρισε την Καίτη «τρυφερή και γλυκιά, ζεστή και τρελή, ο ιδανικός συνδυασμός για να ερωτευτώ έναν ρόλο». Τέλος σημείωσε ότι: «Η παρουσία του Βλαδίμηρου ήταν θεμελιώδης βοήθεια για να φτάσω την Καίτη και να την παρουσιάσω».