KATIE HOLMES

Η παρέα του Dawson’s Creek κάνει reunion και ξαφνικά ξημέρωσε 1998

Αν μεγάλωνες στα τέλη των 90s τότε αποκλείεται να μην θυμάσαι αυτό το επικό παρεάκι του Dawson Leery, του Pacey, της Joey και της Jen. Από την πρώτη σεζόν του Dawson's Creek έχουν περάσει στρογγυλά είκοσι χρόνια  (ΣΟΚ ΣΟΚ ΣΟΚ) και οι πρωταγωνιστές του, όπως θα δεις στο εξώφυλλο του Entertainment Weekly, μεγάλωσαν, όπως κι εμείς. Α ρε χρόνε αλήτη. 

Η παλιοπαρέα του teen drama Dawson’s Creek που μας κόλλαγε μπροστά στην οθόνη της Κυριακής τα πρωινά επανενώθηκε μετά από πρόσκληση του περιοδικού για ένα εξώφυλλο που μας πάει πολύ πίσω. Οι Katie Holmes, Joshua Jackson, Michelle Williams και James Van Der Beek, μαζί με τους συμπρωταγωνιστές τους, Busy Phillips, Kerr Smith, Meredith Monroe και Mary Beth Peil μίλησαν για τη σειρά που τους έκανε διάσημους σε όλο τον πλανήτη.

 

Προτού η Michelle γνωρίσει τον Heath Ledger, χρόνια πριν η Katie παντρευτεί τον Tom Cruise κι ο Joshua ερωτευτεί την Diane Kruger ήταν απλά τα παιδιά που βλέπαμε στις «Νεανικές Ανησυχίες» του Μega (*αναστεναγμός νοσταλγίας).

Η σειρά κράτησε 6 σεζόν κι αν θυμάσαι στο τέλος η έφηβη Jen, πέθανε. «Όλα αυτά τα χρόνια όλοι πέφτουμε ο ένας πάνω στον άλλο, αλλά ποτέ δεν είχαμε βρεθεί όλοι μαζί και όχι για πολλή ώρα», λέει η Katie Holmes. «Μου άρεσε το γεγονός ότι μπορούσαμε να είμαστε “εκεί” σ’ εκείνα τα χρόνια που διαμορφώνονται οι άνθρωποι. Αυτός πιστεύω είναι και ο λόγος που ο κόσμος αισθάνεται τέτοια σύνδεση με τη σειρά», είπε μεταξύ άλλων η Michelle Williams, κι όντως, έτσι είναι.

Μα τι χρόνια κι εκείνα!