WATCHLIST

Η Αλεξάνδρα Τσόλκα είπε αντίο στα “Αποκαλυπτικά” και την τηλεόραση, αλλά όχι στο Μένιο

NDP Photo Agency

Μπορεί ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή «Αποκαλυπτικά» να μην έχουν πει ακόμη την τελευταία τους κουβέντα, να μην έχουν γράψεο το τελευταίο τους βίντεο από τη συχνότητα του Epsilon, η Αλεξάνδρα Τσόλκα όμως το έκανε. Η δημιοσιογράφος που βρέθηκε στο πάνελ της εκπομππής και υποστήριξε πολλάκις εκείνη της την επιλογή, παρά τη βροχή επικριτικών σχολίων, αποφάσισε να πει «αντίο» στα πάνελ. Αντίο στην τηλεόραση γενικότερα.

«Αν και ποτε δε λες ποτέ, θεωρώ πως η καθε μου εμφανιση στην τηλεοραση τελειωνει εδω. Και δεν θέλω αλλο και δεν με θελει αλλο» σχολίασε χαρακτηριστικά σε ανάρτησή της στο facebook στέλνοντας χαιρετισμούς σε ένα κάρο ανθρώπους από το κανάλι και καθώς όπως αποδείχτηκε δεν ήταν παρούσα ούτε στις δύο τελευταίες εκπομπές της σεζόν. Ωστόσο, από τα ονόματα στα οποία έστελνε τις ευχαριστίες της έλειπε ένα. Εκείνο του παρουσιαστή της εκπομπής, του Μένιου Φουρθιώτη.

Όπως είναι φυσικό, οι φήμες σε social media και ΜΜΕ φούντωσαν για τους λόγους που η πανελίστρια αποχώρησε και αναφορικά με τις σχέσεις της με τον παρουσιαστή. Επειδή όμως τα μισόλογα και οι παρανοήσεις δεν θέλουν και πολύ να κάνουν την τρίχα, τριχιά, η Αλεξάνδρα Τσόλκα επανήλθε από το facebook, για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. «Τον Μένιο τον ευχαρίστησα δια ζωσης, ενω το ποστ μου αφορουσε ανθρωπους που δεν ειχα δει απο κοντά… Αυτά και καλοί άνθρωποι να μαστε, ναι;» ανέφερε σε μια προσπάθεια να κατακάτσει ο κουρνιαχτός.

Να θυμίσουμε πως δικαστική απόφαση, ορίζει πως ο Μένιος Φουρθιώτης παραμένει στο Epsilon TV, τουλάχιστον ως τις 11 Σεπτέμβρη οπότε και είναι καθορισμένη η κύρια εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων κατά του τηλεοπτικού σταθμού. Ο ίδιος μάλιστα, στην τελευταία εκπομπή του αρνήθηκε κάθε αντιδικία και αντιπαράθεση με το κανάλι και διαβεβαίωσε τους τηλεθεατές πως οι σχέσεις του με το Epsilon παραμένουν αγαστές και άριστες.

Περισσότερα από το σίριαλ αυτό, το Σεπτέμβρη.

 

 

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!

 

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency