MASTERCHEF

MasterChef: Η Μάγκυ κέρδισε το Silver Award και το ύφος του Γλωσσίδη στο 0:19 τα λέει όλα

Την μέχρι στιγμής πιο δυνατή αναμέτρηση ζήσαμε το βράδυ της Τρίτης στο επεισόδιο του Master Chef. Η Μάγκυ Ταμπακάκη και ο Χρήστος Γλωσσίδης αγωνίστηκαν κατσαρόλα με κατσαρόλα για το Silver Award και το ποσό των 10.000 ευρώ.

Οι δυο δοκιμασίες που είχαν να φέρουν εις πέρας ήταν να αντιγράψουν πιάτα των σεφ Άνταμ Κοντοβά (στην πρώτη φάση) και Θοδωρή Παπανικολάου (σε δεύτερη φάση), χωρίς όμως ούτε να τα δουν, ούτε να τα γευτούν, κάτι που έκανε την πρόκληση εκατό φορές μεγαλύτερη. Όπως καταλαβαίνεις λοιπόν κάθε λεπτό που περνούσε και κάθε απόφαση που έπαιρναν οι παίκτες είχε τεράστιο αντίκτυπο στο τελικό αποτέλεσμα. 

Στον πρώτο γύρο που το ζητούμενο πιάτο ήταν αυτό του Θοδωρή Παπανικολάου, ο Χρήστος συγκέντρωσε 25 βαθμούς και η Μάγκυ 23.

Στον δεύτερο γύρο που το ζητούμενο πιάτο ήταν αυτό του Άνταμ Κοντοβά, ο Χρήστος πήρε 21 βαθμούς, ενώ η Μάγκυ 24. Μπουμ. Με συνολικό σκορ 47 – 46, η Μάγκυ Ταμπακάκη αναδείχθηκε νικήτρια.

 

«Η ποδιά μου είχε κλέψει την καρδιά εξ’ αρχής γιατί είναι το σύμβολο του μάγειρα», είπε η 35χρονη Μάγκυ μετά την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. «Όταν με υποτιμούν βγαίνει ο σκληρός μου εαυτός και το πείσμα μου να αποδείξω ότι μπορώ. Κανείς δε μου χάρισε τη θέση που βρίσκομαι τώρα, την απέκτησα με το σπαθί μου και με την αγάπη μου για τη μαγειρική, γιατί εκεί χάνουν πολλοί το παιχνίδι. Ως τώρα μου λέγανε ότι εντάξει είναι αργά να ασχοληθείς με αυτό, αλλά ποτέ δεν είναι αργά γιατί αν θέλεις κάτι πολύ θα το πετύχεις σε οποιαδήποτε ηλικία και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες». 

Και παρόλο που στο Twitter υπήρξαν και κακεντρεχή σχόλια, η Μάγκυ εκτός από νικήτρια του Silver Award ήταν και η βασίλισσα του ελληνικού Twitter το οποίο από Μάγκυ την έκανε και μάγκα.

 

 

Και αυτό γιατί, φυσικά, υπήρξαν σχόλια και από την αντίπερα όχθη.

Ουπς.