MASTERCHEF

MasterChef: Γιατί δεν πρέπει να βγάζεις συμπεράσματα από τις φωτογραφίες- spoiler που κυκλοφορούν

Όσο προχωρούν τα επεισόδια και πλησιάζουμε προς τον τελικό που θα αναδείξει τον επόμενο Έλληνα Master Chef, οι τηλεθεατές πορώνονται όλο και περισσότερο με τους παίκτες του ριάλιτι μαγειρικής.

Για τον λόγο αυτό, κάθε φορά που θα δουν έξω στο δρόμο κάποιον παίκτη ο οποίος στα επεισόδια που προβάλλονται στην τηλεόραση, βρίσκεται ακόμα μέσα στο σπίτι του MasterChef, θεωρούν ότι έχουν βγάλει λαβράκι, τον φωτογραφίζουν και τον ανεβάζουν στα social media, ως την πιθανή, επόμενη αποχώρηση από το παιχνίδι.

Αυτό που δεν γνωρίζουν όμως, είναι ότι τα γυρίσματα του παιχνιδιού, βρίσκονται αρκετά επεισόδια μπροστά, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, οι παίκτες θα βγουν από το σπίτι πριν γυριστεί ο τελικός και θα επιστρέψουν για τη μαγνητοσκόπησή του.

Αυτό πρακτικά σημαίνει, ότι ενώ σίγουρα κάποιες από τις φωτογραφίες- spoilers που κυκλοφορούν είναι πραγματικές και οι παίκτες έχουν αποχωρήσει, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι για το ποιοι ακριβώς θα καταφέρουν να φτάσουν πιο κοντά στον πολυπόθητο τίτλο του νικητή.