MASTERCHEF

Μaster Chef 2: Η Μάγκυ διεκδικεί ξανά μια θέση στο παιχνίδι. Κάπως έξαλλοι οι συμπαίκτες της

Instagram/Masterchefgr

Με την φράση «Βρε καλώς τους! Μας λείψατε!» ο σεφ και κριτής της εκπομπής Master Chef, Σωτήρης Κοντιζάς, καλωσορίζει όσους έχουν φύγει από το διαγωνισμό και επιστρέφουν για να τους δοθεί μια δεύτερη ευκαιρία.

«Όλοι έχουν δικαίωμα για μία δεύτερη ευκαιρία», λέει απευθυνόμενος στους επτά παίκτες που έχουν αποχωρήσει και οι οποίοι θα διαγωνισθούν ξανά για να διεκδικήσουν μια από τις τρεις θέσεις.

«Σήμερα είναι αυτή ημέρα για εσάς. Είναι η δεύτερή σας ευκαιρία να μπείτε ξανά δυναμικά στο διαγωνισμό», συνεχίζει ο Κοντιζάς. 

Αυτό όμως που θα κάνει μάτια και αυτιά να κολλήσουν στην τηλεόραση είναι οι αντιδράσεις των υπόλοιπων που είναι μέσα στο παιχνίδι για τη Μάγκυ.

«Ξενέρωσα που είδα τη Μάγκυ». «Το μόνο που μας εκνευρίζει εκείνη τη στιγμή και που μας στεναχωρεί είναι που είδαμε τη Μάγκυ» είναι δύο φράσεις που ακούγονται κάποια στιγμή.

 

Πρόκειται για την παίκτρια που αποχώρησε οικειοθελώς για να σταθεί δίπλα στον δυόμιση ετών γιο της που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας .

«Μπορεί και να ήμουν εγώ η νέα Ελληνίδα Master Chef, αλλά κάποιες φορές τα πράγματα αλλάζουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Κλείνω την πόρτα πίσω μου και αφήνω ένα μεγάλο όνειρο», είχε πει αποχωρώντας.

Δες εδώ το trailer του επεισοδίου που θα προβληθεί την Τρίτη 27 Φεβρουαρίου:

Το Trailer του σημερινού 38ου Επεισοδίου #MasterChefGR @StarChannelTv #StarChannelTv

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MasterChef GR (@masterchefgr) στις