MASTERCHEF

Η πρώτη ανάρτηση της Μάγκυ Ταμπακάκη μετά την αποχώρησή της από το Masterchef

Instagram/maggie_tampakaki

Η Μάγκυ Ταμπακάκη ήταν αυτή που αποχώρησε στο τελευταίο επεισόδιο του Masterchef, άφησε την μαύρη της ποδιά στον πάγκο και έχασε το στοίχημα με τον εαυτό της, να είναι εκείνη η νικήτρια του διαγωνισμού.

Μετά τα κλάματα μπροστά στην κάμερα αλλά και μετά από την αμήχανη αποχώρησή της και την τυπική και ψυχρή χειραψία που αντάλλαξε με τους κριτές, η ίδια έκλεισε πίσω της για πάντα την πόρτα του Masterchef. Το μήνυμα που άφησε στον Τιμολέοντα ήταν καθαρό και σαφές και έδειχνε ξεκάθαρα την πικρία της που έφυγε αλλά και το πόσο πιστεύει η ίδια στον συγκεκριμένο παίκτη: «Τιμολέων είσαι ο νικητής και μην αφήσεις κανέναν να σου πάρει αυτή τη νίκη μέσα από τα χέρια. Θα σε στηρίζω από μακριά, Μάγκυ».

Ωστόσο, η Μάγκυ δεν έμεινε σιωπηλή και εκτός παιχνιδιού εφόσον λίγο μετά την προβολή του επεισοδίου με την αποχώρησή της, έκανε μια ανάρτηση στο προσωπικό της λογαριασμό στο instagram. Η ίδια συνόδευεσε την φωτογραφία που ανέβασε με την λεζάντα: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο κλείνει αλλά το όνειρο συνεχίζεται!» και την συνόδευσε μάλιστα με hashtags #ilovemyhaters (αγαπώ τους επικριτές μου) #followyourdreams (ακολούθησε τα όνειρα σου) #behonest #bereal (να είσαι τίμιος και ειλικρινής). Τίποτα λιγότερο δηλαδή από την Μάγκυ που γνωρίσαμε μέσα στον διαγωνισμό. Σίγουρη και έτοιμη για το επόμενο βήμα.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/maggie_tampakaki