MASTERCHEF

To MasterChef επιστρέφει και αυτό είναι το trailer του

Instagram/MasterChefgr

Οι Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενώνουν και φέτος τις δυνάμεις τους και αποτελούν την κριτική επιτροπή του MasterChef που επιστρέφει στο Star από τον Ιανουάριο. Οι τρεις τους είναι και οι πρωταγωνιστές του trailer του reality μαγειρικής που προβλήθηκε πρώτη φορά στην εκπομπή «Η φωλιά των Κου Κου». Το χιούμορ εμφανές, η χημεία μεταξύ τους το ίδιο, ενώ εμφανές είναι και το ότι και φέτος η εκπομπή του Star θα αναζητήσει τους πιο ταλαντούχους νέους μάγειρες στην Ελλάδα για να τους χαρίσει τον τίτλο του MasterChef.

Στο trailer του σκηνοθέτη Γιάννη Μικρού που αποπνέει πολυτέλεια, οι τρεις κριτές βρίσκονται σε ένα μεγάλο θέατρο στην σκηνή του οποίου έχει στηθεί η κουζίνα του MasterChef, όπου οι διαγωνιζόμενοι προσπαθούν να τους εντυπωσιάσουν με τα κόλπα τους. Οι τρεις τους παίρνουν θέση, ετοιμάζονται να κρίνουν και το trailer ολοκληρώνεται αφήνοντάς μας να περιμένουμε με αγωνία το πρώτο επεισόδιο.

 

Πριν από λίγο καιρό, όπως ίσως θυμάσαι, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας είχε δώσει και μια γεύση από τις οντισιόν του παιχνιδιού στη Θεσσαλονίκη όπου η κριτική επιτροπή είχε βρεθεί για να αναζητήσει τους επόμενους υποψήφιους για τον τίτλο του Master Chef.  Όπως φαίνεται πλέον έχουν όλοι βρεθεί και ακονίζουν τα μαχαίρια τους.

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/MasterChefgr