MASTERCHEF

Masterchef: Η Γωγώ Κωστάκη ρίχνει ξανά τα βέλη της στον Τζώρτζη

Instagram/Masterchefgr

Η μαγειρική φέτος ωχριά μπροστά στις κόντρες μεταξύ των παικτών του Masterchef που κρατούν ακόμα και όταν βγαίνουν πια από το παιχνίδι. Τουλάχιστον αυτό ισχύει στην περίπτωση του Τζώρτζη Παπανικολάου και της Γωγώς Κωστάκη. Η τελευταία βρέθηκε καλεσμένη στην κουζίνα του Dot όπου εκτός από το να μαγειρέψει της ζητήθηκε να μιλήσει για την συμμετοχή της στο Masterchef και την περίφημη ατάκα της για «τον π*** την π*** και την άσχετη» που είπε -κρατώντας τον τελευταίο χαρακτηρισμό για τον εαυτό της- αποχωρώντας πρώτη φορά από το παιχνίδι.

Η Γωγώ δήλωσε ότι δεν μετανιώνει για όσα είπε και επεφύλλασε και περισσότερα για τον πρώην συμπαίκτη της Τζώρτζη Παπανικολάου.«Δεν μετάνιωσα, δεν νομίζω ότι θα μετανιώσω ποτέ που το είπα. Ήταν κάτι που πίστευα. Αναφερόμουν σε χαρακτήρα, σε συμπεριφορά απέναντί μου, γιατί σίγουρα δεν είμαι της άποψης ότι πρέπει να είμαστε ομοφοβικοί. Αν χρησιμοποιούσα άλλες λέξεις δεν θα έβγαινε αυτό ακριβώς που ήθελα να πω. Επειδή ενεργώ πολύ αυθόρμητα, αυτό μου βγήκε εκείνη τη στιγμή, αυτό είπα και αυτό θα ξανάλεγα», σημείωσε η Γωγώ Κωστάκη στη συνέντευξή της. Η ίδια μιλώντας για τον χαρακτήρα του Τζώρτζη τόνισε: «Η συμπεριφορά του Τζώρτζη είναι πολύ περίεργη, όπως όλοι μάλλον έχουν καταλάβει. Είναι απερίγραπτος, διπρόσωπος, ύπουλος και πονηρός».

 

Σε ότι αφορά τους κριτές η Γωγώ ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεργαζόταν με τον Σωτήρη Κοντιζά, «αλλά ο μόνος λόγος γι’ αυτό είναι επειδή δεν είμαι πολύ κοντά σε αυτή την κουζίνα που κάνει, στην ασιατική», ενώ εκμυστηρεύτηκε ότι νικητής του Masterchef θα ήθελε να είναι ο Αργύρης.

Instagram/Masterchefgr

 

Ο Τζώρτζης από την άλλη μιλώντας πριν λίγες ημέρες στο περιοδικό Down Town έκανε τη δική του πρόβλεψη για το νικητή, σημειώνοντας πως ελπίζει να είναι ο Χρήστος Γλωσσίδης. Ο ίδιος αναφέρθηκε και στο θέμα της περίφημης ατάκας και την κόντρα του με τη Γωγώ λέγοντας: «Ναι. Το να είσαι «μπιπ» και «μπιπ» είναι μια χαρά. Όμως το να είσαι άσχετος είναι πάρα πολύ μεγάλο κακό και ντρέπομαι μόνο και μόνο που το είπε για τον εαυτό της. Ας είναι η άσχετη. Αυτοχαρακτηρίζεται άσχετη άρα και εγώ είμαι μαζί της. Ναι Γωγώ, είσαι άσχετη. Κατηγορούμαι εγώ ότι δήθεν μπορεί να κράζω κάποιον και δεν κατηγορείται ένα άτομο που βγαίνει και λέει ασυναρτησίες. Η Γωγώ μπήκε στο παιχνίδι για να δημιουργήσει μία μεγάλη ένταση και για να φανεί περισσότερο».

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/Masterchefgr