MASTERCHEF

MasterChef: Η αποκάλυψη για τα χρήματα που παίρνουν οι κριτές

Instagram/MasterChefgr

Σου έλειψε το αγαπημένο σου reality μαγειρικής του Star; Το MasterChef δε θα σου λείπει για πολλούς μήνες ακόμα, αφού θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό "αέρα" αμέσως μετά την ολοκλήρωση του GNTM 2. Και η επιστροφή της εκπομπής σημαίνει ταυτόχρονα και την επιστροφή των πιο «νόστιμων συστατικών» του, της τριάδας των κριτών του MasterChef. Μόνο που σύμφωνα με την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» και την Κλεοπάτρα Πατλάκη αυτή τη φορά οι τρεις κριτές δεν θα είναι μόνοι. Θα υπάρχει και τέταρτο μέλος στην κριτική επιτροπή.

Διάβασε επίσης: The Voice: Αποκαλύφθηκε (ή όχι;) ο παρουσιαστής και ο τέταρτος κριτής

«Στο MasterChef, που θα ξεκινήσει μετά το GNTM, ψάχνουν να βρουν τέταρτο κριτή. Αυτή τη στιγμή παίζουν δύο δυνατά ονόματα. Ο ένας είναι ο Απόστολος Τραστέλης, ο οποίος έχει περάσει δύο φορές από το MasterChef. Ο δεύτερος είναι ο Αθηναγόρας Κωστάκος, ο οποίος είχε βγει πρώτος στο Top Chef. Και οι δύο είχαν περάσει από το MasterChef ως κριτές, είχαν ενθουσιάσει και είχαν προκαλέσει και συζητήσεις. Αυτή τη στιγμή αυτοί οι δύο είναι οι υποψήφιοι, με τον κύριο Τραστέλη να προηγείται», ανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα. Όμως οι αποκαλύψεις δε σταμάτησαν εκεί.

NDP Photo Agency

Ο Απόστολος Τραστέλης με τον Ηλία Μαμαλάκη – NDP Photo Agency

NDP Photo Agency

O Αθηναγόρας Κωστάκος – NDP Photo Agency

Ο παρουσιαστής ρώτησε την Κλεοπάτρα Πατλάκη, αν γνωρίζει τα ποσά τα οποία παίρνει κάθε ένας από τους κριτές του MasterChef και η Κλεοπάτρα Πατλάκη δίχως να το σκεφτεί, δίχως να συμβουλευτεί καν τις σημειώσεις της είπε: «Τα χρήματα για τους κριτές του MasterChef παίζουν από 60.000 – 80.000 ευρώ τη σεζόν». Καταλαβαίνεις γιατί δε χρειάστηκε να κοιτάξει σημειώσεις. Μία που ακούς αυτή την πληροφορία και μία που σου μένει αξέχαστη.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/MasterChefgr