WATCHLIST

Γιατί δηλώνει η Συνατσάκη «Τα είδα και τα χαΐρια του κεντρικού παρουσιαστή»;

Η πολύ αγαπημένη παρουσιάστρια του κοινού, Μαίρη Συνατσάκη, έχει αποδείξει πως δεν φοβάται τις αλλαγές, τόσο σε επαγγελματικό όσο και προσωπικό επίπεδο.

Φέτος, τη βρίσκουμε στην εκπομπή “Ξαναδέστε τους”, με το Νίκο Μουτσινά και τη Μαρία Ηλιάκη, στον Alpha.

Με αφορμή τη “μετακόμισή” της στο κανάλι της Κάντζας, η Μαίρη μίλησε στο περιοδικό People και αποκάλυψε πολλά.

Όπως δηλώνει η ίδια, δεν την προβλημάτισε ιδιαίτερα ότι επρόκειτο να συνεργαστεί με ένα δίδυμο (Μουτσινάς-Ηλιάκη), του οποίου η σχέση είναι καταρχάς φιλική, καθώς όπως σημείωσε “και η Μαρία και ο Νίκος ξέρουν πως για να πάει καλά η εκπομπή οφείλει να δημιουργηθεί μια παρέα. Δεν είναι από εκείνους τους κεντρικούς παρουσιαστές που θέλουν να μην μιλήσει ο άλλος περισσότερο, γιατί το ατού του κόνσεπτ είναι η παρέα”.

Όταν ρωτήθηκε αν την ενόχλησε που φέτος δεν θα είναι κεντρική παρουσιάστρια, η Μαίρη Συνατσάκη απάντησε τα εξής: “Δεν με νοιάζει καθόλου. Τα είδα και τα χαϊρια του κεντρικού. Έχει πάρα πολύ στρες αυτό. Για μένα, που έχω κι αυτό το σύνδρομο της καλής μαθήτριας, ήταν μεγάλο άγχος. Πέρυσι, όσο ήταν στον αέρα το Σπάτα Live, κάθε πρωί που ξυπνούσα ένιωθα πως παίρνω έλεγχο 3μήνου, κι όσο και να διαβάσω δεν μπορώ να γίνω καλύτερη. Η τηλεθέαση δεν είναι μετρημένα κουκιά, πως θα δουλέψω 15 ώρες, θα προσπαθήσω περισσότερο και θα ανέβει. Αυτό, λοιπόν, με τάραζε πάρα πολύ, μου δημιουργούσε ανασφάλεια. Και αναρωτιόμουν, ‘αν δεν αρέσει αυτό πώς θα το αλλάξω’; Δεν είναι, λοιπόν, το ζητούμενο να είμαι κεντρική παρουσιάστρια. Και δεν ξέρω αν στην «κεντρικίλα» μπορώ να βγάλω και τον καλύτερό μου εαυτό. Νομίζω, και δεν με νοιάζει να το πω, ότι σε μια ξεκάθαρη ομάδα μπορώ να βγάλω τα καλύτερά μου κομμάτια. Το κομμάτι του «κάνω κάτι μόνη μου» το έχω στο youtube, αλλά αυτή είναι μια άλλη πλατφόρμα, με άλλο περιεχόμενο, μια άλλη μορφή έκφρασης. Στην τηλεοπτική μορφή έκφρασης μου αρέσει να είμαι σε παρέα”.