POWER OF LOVE

Η δήλωση της Μαρίας Μπακοδήμου για το Power Of Love και η εντυπωσιακή εμφάνιση

NDP Photo Agency

Το νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΙ παρουσιάστηκε και η Μαρία Μπακοδήμου έβαλε τα καλά της. Είναι ένα από τα πρόσωπα που ξεχώρισαν την περασμένη σεζόν και αγαπήθηκε ακόμα περισσότερο από το κοινό. Με δύο projects και πάλι αφού και το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» αλλά και το ''Power Of Love'' έχουν πάρει το πράσινο φως. Το ένα για το πρώτο μισό και το άλλο για το επόμενο, αντίστοιχα.

«Όταν βρέθηκε η στιγμή που έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στο “Ελλάδα έχεις Ταλέντο” και το “Power Of Love” αν γίνονταν την ίδια χρονική στιγμή, σκεφτόμουν ότι θα ήθελα οπωσδήποτε να κάνω το “Ταλέντο” γιατί το αγαπώ αλλά δεν θα άντεχα να δω κανέναν άλλο στο “Power Of Love”. Θα σκότωνα τον επόμενο που θα το παρουσίαζε και το είχα πει στην παραγωγή αυτό.»

NDP Photo Agency

 

Όσο για την εμφάνισή της η παρουσιάστρια επέλεξε ένα κόκκινο ντραπέ mini φόρεμα με τονισμένους ώμους και μέση. Το κόκκινο είναι από τα χρώματα που αγαπά ιδιαίτερα. Ένα ζευγάρι χρυσά πέδιλα με αστέρια ολοκλήρωσε το σύνολο.

NDP Photo Agency

 

Το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» θα έχει την ίδια κριτική. Μαρία Μπακοδήμου, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Καπουτζίδης. Η θέση του παρουσιαστή είναι ακόμα κενή καθώς δεν έχει γίνει γνωστό αν ο Γιώργος Λιανός θα αναλάβει και πάλι.

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency