WATCHLIST

Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών θα γίνει σειρά και θα κοστίσει πολλά

Όπως όλα δείχνουν, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών δεν πρόκειται να βγει από τις ζωές μας έτσι απλά. Αφού είδαμε και την τριλογία του «Χόμπιτ» και χορτάσαμε Γκάνταλφ, έρχεται η Amazon να μας φτιάξει τη μέρα, εφόσον μας ανακοίνωσε επισήμως ότι μέσα στους επόμενους μήνες, ξεκινούν τα γυρίσματα της σειράς στη Νέα Ζηλανδία.

 

«Όσο αναζητούσαμε την κατάλληλη τοποθεσία στην οποία θα μπορούσαμε να φέρουμε στη ζωή όλη αυτήν την αρχέγονη ομορφιά της εποχής όπου διαδραματίζεται ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών, ξέραμε ότι έπρεπε να βρούμε ένα μεγαλειώδες μέρος με παρθένες ακτές, δάση και βουνά, που θα μπορεί να γίνει και σπίτι για μεγάλα συνεργεία και στούντιο. Και αποφασίσαμε ότι το σπίτι μας για τη σειρά «Ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών» θα είναι η Νέα Ζηλανδία. Είμαστε ευγνώμονες απέναντι στην κυβέρνηση και τους ανθρώπους της, και ειδικά στο Όκλαντ που μας υποστήριξε πολύ στο στάδιο της προ-παραγωγής», δήλωσαν οι παραγωγοί J.D. Payne και Patrick McKay.

Ούτως ή άλλως, η πρωτεύουσα Ουέλινγκτον ήταν εκτός λίστας, γιατί την έχει ήδη καπαρώσει ο James Cameron επειδή γυρίζει τα 4 sequels του “Avatar”.

 

Δες κι αυτό: Ο Tarantino θέλει να κάνει το “Once Upon A Time in Hollywood” mini σειρά και την αποκάλυψη έκανε ο Brad Pitt

Ο σκηνοθέτης των ταινιών, Peter Jackson, δε θα είναι μέρος της επικείμενης σειράς αλλά το τιμόνι των πρώτων επεισοδίων θα αναλάβει ο J. A. Bayona, που είχε σκηνοθετήσει το «Jurassic Park: Fallen Kingdom». Αυτό που ξέρουμε είναι ότι οι ιστορίες θα είναι καινούριες και χρονικά, θα προηγούνται της  «Συντροφιάς του Δαχτυλιδιού». Επίσης, μάλλον θα δούμε και τη νεαρή εκδοχή του Aragorn, που λογικά δε θα μπορεί να παίξει ο Viggo Mortensen. Και ότι τα γυρίσματα θα στοιχίσουν περίπου 1 δισεκατομμύριο δολάρια, ενώ η κυβέρνηση της Νέας Ζηλανδίας δηλώνει πολύ ικανοποιημένη, γιατί ξέρει ότι αυτό θα είναι ένα πολύ μεγάλο boost για τον τουρισμό και τις θέσεις εργασίας. Ελπίζουμε απλά να  είναι αντάξια των προσδοκιών μας.