WATCHLIST

Η αποκάλυψη του Γιώργου Πυρπασόπουλου για τα γυρίσματα και την πρεμιέρα του “Λόγω Τιμής”

ndp

Στην κοπή της πίτας της παράστασης «Art» στο θέατρο Μικρό Παλλάς όπου πρωταγωνιστούν ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, ο Θοδωρής Αθερίδης και ο Άλκης Κούρκουλος βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής Happy Day. Στις δηλώσεις του ο Γιώργος Πυρπασόπουλος απάντησε για την επιστροφή της σειράς Λόγω Τιμής στην μικρή οθόνη, και αποκάλυψε πότε ξεκινούν τα γυρίσματα του πολυαναμενόμενου sequel.

NDP Photo Agency

 

Η σειρά σε σενάριο Μιρέλλας Παπαοικονόμου και σκηνοθεσία Λάμπη Ζαρουτιάδη θα επιστρέψει περισσότερο από 20 χρόνια μετά την πρώτη προβολή της μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πρωταγωνιστές της θα είναι και πάλι ο Άλκης Κούρκουλος, ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, η Βίκυ Βολιώτη, ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, η Χριστίνα Αλεξανιάν, η Αγγελική Δημητρακοπούλου και ο Δημήτρης Αλεξανδρής, ενώ η ιστορία του θα ξαναβρεί τους έξι φίλους που βρέθηκαν από την Πάτρα στην Αθήνα για τις σπουδές τους ή για να εργαστούν τη δεκαετία του 1990, να έρχονται ξανά κοντά στην Ελλάδα της κρίσης με αφορμή κάποιο γεγονός.

«Η σειρά επιστρέφει. Ξεκινάμε γυρίσματα τον Μάρτη, 18 Μαρτίου συγκεκριμένα, και η προβολή θα ξεκινήσει κάπου Σεπτέμβρη – Οκτώβρη» είπε ο Γιώργος Πυρπασόπουλος και σε αυτό το σημείο σου συνιστώ και πάλι να μπεις στο YouTube, να βρεις το τραγούδι των τίτλων αρχής της σειράς και να το σιγοτραγουδήσεις μπαίνοντας για μία ακόμη φορά νοσταλγικά στο κλίμα της.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency