WATCHLIST

Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μετά το “Σόι σου”

NDP Photo Agency

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την είχαμε συνηθίσει να πρωταγωνιστεί σε μία εξαιρετικά επιτυχημένη κωμική σειρά, «Το σόι σου» στον Alpha, αλλά η επόμενη σεζόν θα βρει τη Βάσω Λασκαράκη να είναι μία από τις πρωταγωνίστριες του ερωτικού θρίλερ «Έρωτας Μετά» που θα προβληθεί από τον ίδιο σταθμό. Η Βάσω Λασκαράκη έκανε τα «αποκαλυπτήρια» της νέας σειράς μέσα από μια σειρά Insta Stories από τα παρασκήνια της επίσημης φωτογράφισης των πρωταγωνιστών της σειράς. Και τα ονόματα των υπολοίπων τριών πρωταγωνιστών; Αντώνης Καρυστινός, Μάριος Αθανασίου και Έμιλυ Κολιανδρή, που επιστρέφει στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια απουσίας.

Διάβασε κι αυτό: Βάσω Λασκαράκη – Λευτέρης Σουλτάτος: Το πάρτι του γάμου τους στη Νάξο, το νυφικό φόρεμα και οι καλεσμένοι

Instagram/vasolaskaraki

Το «Έρωτας Μετά» είναι η διασκευή του αργεντίνικου “Amar despues de amar”. Μια εξωσυζυγική σχέση αποκαλύπτεται μετά από ένα δυστύχημα, από το οποίο ο άνδρας πέφτει σε κώμα ενώ η γυναίκα αγνοείται. Στην συνέχεια ανακαλύπτεται δολοφονημένοι και καθώς οι δύο σύζυγοι των παράνομων εραστών προσπαθούν να συμμαζέψουν τα κομμάτια τους και οι αστυνομικοί να βρουν τη λύση στο μυστήριο, βλέπουμε όλη την ιστορία να διαδραματίζεται σε flash back.

Instagram/vasolaskaraki

Instagram/vasolaskaraki

 

Η σειρά θα προβληθεί με τη νέα τηλεοπτική σεζόν στον Alpha. Το σενάριο υπογράφει ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης και τη σκηνοθεσία ο Στέφανος Μπλάτσος, ενώ όπως έχει γραφτεί έχουν συμφωνήσει επιπλέον να συμμετέχουν σε αυτοί και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης, η Μαρίνα Καλογήρου, ο Γιώργος Παπαπαύλου, η Ευγενία Σαμαρά, η Μπέτυ Λιβανού κ.α.

«Το σόι τελειώνει σε μία πολύ μεγάλη επιτυχία ήταν όλα τα χρόνια πολύ μπροστά, αγαπήθηκε τόσο από εσάς όσο και από εμάς, έγινε σόι σας και σόι μας. Είμαι πολύ περήφανη για αυτή την δουλειά δεν ξέρω αν γίνονται εύκολα τέτοιες δουλειές το 2019», είχε πει η Βάσω Λασκαράκη στις τηλεοπτικές κάμερες μετά το τέλος της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. Η ίδια, όπως βλέπεις, είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα της, το οποίο, μάλλον σοφά, επέλεξε να μη θυμίζει σε τίποτα τον αμέσως προηγούμενό της τηλεοπτικό ρόλο.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency