THE VOICE

Η Λάουρα Νάργες μιλά για την αποχώρησή της από το “Τhe Voice” και το δίδυμο Λιανός-Μπόμπα

Πριν καλά καλά ξεκινήσει το ''The Voice'' έχει ήδη πολυσυζητηθεί. Ο λόγος; Οι απανωτές αποχωρήσεις παλιών γνώριμων προσώπων από τον νέο κύκλο του μουσικού show. Την αρχή έκαναν o Γιώργος Καπουτζίδης με τον Κωστή Μαραβέγια και ακολούθησε χθες η Λάουρα Νάργες.

Και μπορεί οι δύο πρώτοι να πήραν οι ίδιοι την απόφαση να μη συνεχίσουν, δε φαίνεται πως συνέβη το ίδιο στην περίπτωση της Λάουρας Νάργες, η οποία έκανε σαφές μέσω Instagram ότι δε θα βρίσκεται για 3η συνεχόμενη χρονιά στο backstage του ”Voice”:

 

«Και τριτώνει: τελικά κλείνει και για έμενα ο κύκλος του The Voice Of Greece. Η θέση μου στα backstage ήταν κάτι που έκανα με πολλή αγάπη, μεράκι και αφοσίωση αφού νιώθω την κάθε αγωνία που μπορεί να έχει ένας παίκτης. Άλλωστε ξεκίνησα και εγώ από ένα παιχνίδι τάλεντ σόου, τότε το 2008 με το So You Think You Can Dance 2 στο Mega. Μία αγκαλιά στην ομάδα που συνεργάστηκα τα τελευταία 2,5 χρόνια και της οποίας εύχομαι κάθε επιτυχία τώρα αλλά και στο μέλλον», έγραψε κάτω από τη φωτογραφία της.

Δες κι αυτό: The Voice: Παρουσιαστές Λιανός-Μπόμπα. Οι πρώτες δηλώσεις για τη συνεργασία και ο τέταρτος κριτής

Και επειδή αποχωρήσεις και δηλώσεις πηγαίνουν πακέτο, η Λάουρα μίλησε σήμερα στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και τη Μαρία Κοκολάκη για το τέλος της συνεργασίας της με την Acun Media, αλλά και για το νέο δίδυμο παρουσιαστών, τον Γιώργο Λιανό και τη Χριστίνα Μπόμπα.

 

«Ούτε εγώ το περίμενα να μην είμαι στο ”The Voice”. Έγινε μια μικρή ανατροπή στο παρά πέντε. Όλα μια χαρά, όλα είναι οκ. Ήθελα να είμαι ξεκάθαρη από τη στιγμή που το έμαθα και για αυτό το ανακοίνωσα αμέσως. Ολοκληρώθηκε μαζί με το ”The Voice” η συνεργασία μου με την Acun Media. Έχουμε όμως πολύ καλές σχέσεις. Δεν ξέρω τι θα φέρει το μέλλον. Το ”Voice” το αγαπάω πάρα πολύ, θα το βλέπω από το σπίτι. Ο Γιώργος Λιανός είναι ένας άνθρωπος που τον θεωρώ τρομερά ταλαντούχο και πιστεύω θα είναι πολύ καλός. Η Χριστίνα είναι εξίσου ένα πλάσμα που συμπαθώ πολύ. Είναι πολύ γλυκιά. Δεν την έχουμε δει σε κάτι τηλεοπτικό μέχρι στιγμής. Θα έχει πολύ ενδιαφέρον» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/lauranarjes