WATCHLIST

Ο Λάκης Λαζόπουλος, το τηλεοπτικό του μέλλον και το Epsilon

Πολλά έχουν ακουστεί για την τηλεοπτική επιστροφή του Λάκη Λαζόπουλου χωρίς ο ίδιος να έχει επιβεβαιώσει ή να έχει αρνηθεί κατηγορηματικά τις φήμες που κυκλοφορούν.

Στην παρουσίαση της νέας του θεατρικής παράστασης με την Σοφία Φιλιππίδου ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για την επόμενη τηλεοπτική του στέγη.

”Ακόμα δεν έχω αποφασίσει σε ποιο κανάλι θα είμαι. Γίνονται συζητήσεις. Δεν έχω καταλήξει, αλλά δεν νομίζω να είμαι εκεί που γράφουν.”

”Το Epsilon θέλει ψυχαγωγία. Σκοπεύετε να στραφείτε σε αυτό το κανάλι;” με τον Λάκη να απαντά: ”Να αυτό είναι που λέγαμε. Δεν έχω καταλήξει, αλλά δεν είμαι πιο κοντά εκεί να το πω έτσι.”

Υπενθυμίζεται πως καλεσμένος στην πρεμιέρα του Late Night του Γιώργου Λιάγκα είχε δηλώσει: ”Από τον Alpha έφυγα γιατί κάποια στιγμή τα πράγματα κλείνουν έναν κύκλο. Που δεν είναι κακό. Πάντα έχω καλές αναμνήσεις. Ήταν όμορφα χρόνια. Κι από το Mega έφυγα, δεν έγινε κάτι και δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνέχεια στην τηλεόραση, ούτε σημαίνει ότι δε θα ζήσεις χωρίς τηλεόραση. Μπορεί να κάνεις κινηματογράφο, θέατρο. Ένας δημιουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξανακάνω τηλεόραση.”

 

Κεντρική Φωτογραφία: NDP Photo Agency