WATCHLIST

Ο Λάκης Λαζόπουλος, οι σχέσεις με τον Κοντομηνά κι όσοι τον ήθελαν εκτός τηλεόρασης

Ο Λάκης Λαζόπουλος ήταν το ποδαρικό στο Late Night Show του Γιώργου Λιάγκα. Μετά τη λήξη της συνεργασίας του με τον Alpha δεν είχε κάνει εμφάνιση σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν είχε παραχωρήσει συνέντευξη. Μίλησε πολύ ανοιχτά για όσους θέλησαν να βγει εκτός κάδρου, για τις σχέσεις του με τον Δημήτρη Κοντομηνά αλλά και για τις φήμες που τον θέλουν στο τιμόνι του Epsilon μετά την εξαγορά του από τον Ιβάν Σαββίδη.

A post shared by Giwrgos Liagas (@gliagas) on

 

Υπήρχε οργανωμένο σχέδιο; Ρωτά ο παρουσιαστής. Η απάντηση είναι άμεση και πολύ συγκεκριμένη.

Έπρεπε να με βγάλουν από το κάδρο, σχεδίασαν όχι μόνο Έλληνες και κυρίως όχι Έλληνες για το πώς θα γίνει αυτό. Έχω τεκμήρια για αυτό, δεν το λέω έτσι.” Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρει πως το μυαλό του πάει στους Γερμανούς με τον Λάκη Λαζόπουλο να συμφωνεί.

Η λήξη της συνεργασίας με τον Alpha

Από τον Alpha έφυγα γιατί κάποια στιγμή τα πράγματα κλείνουν έναν κύκλο. Που δεν είναι κακό. Πάντα έχω καλές αναμνήσεις. Ήταν όμορφα χρόνια. Κι από το Mega έφυγα, δεν έγινε κάτι και δεν είναι υποχρεωτικό να είσαι συνέχεια στην τηλεόραση, ούτε σημαίνει ότι δε θα ζήσεις χωρίς τηλεόραση. Μπορεί να κάνεις κινηματογράφο, θέατρο. Ένας δημιουργός έχει τη δυνατότητα να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Δεν είμαι σίγουρος αν θα ξανακάνω τηλεόραση.

Η σχέση με τον Δημήτρη Κοντομηνά

Στη δουλειά, στη ζωή μιλάς όταν έχεις και ένα κοινό ενδιαφέρον. Όταν δεν υπάρχει κοινό ενδιαφέρον, θα υπάρχει η τυπική σχέση, που έχει σεβασμό και εκτίμηση και κρατιέται σε αυτό το επίπεδο. Δε χάνεις την εκτίμησή σου για τους ανθρώπους ούτε αγνοείς κάτι που πέρασες κι έζησες. Γενικά δεν είμαι της άποψης πας παρακάτω με σεβασμό και με εκτίμηση σε όσους ανθρώπους σε στήριξαν, σε βοήθησαν και πάντα με αγάπη προς τους ανθρώπους οι οποίοι σου αποδίδουν ευγνωμοσύνη. Κι όσοι μίλησαν τώρα, ακόμα κι αυτοί που διαφωνούν, το έκαναν με σεβασμό. Αυτό για εμένα είναι το κέρδος.

Η σάτιρα

Πες μου αυτό που θέλεις, θα το ακούσω ευχάριστα. Θέλω όμως να μου επιτρέψεις κι εμένα να λέω αυτό που θέλω. Δεν έχει εξηγηθεί καλά στην Ελλάδα τι είναι η σάτιρα. Η σάτιρα είναι ελεύθερο πουλί, το οποίο σημαίνει πως αν θέλει κάποιος να την πυροβολήσει, μπορεί.  Δεν μπορείς να βάλεις φραγμό στον άλλον πώς να πετάξει ή αν θες να πετάξει με τα δικά σου τα φτερά ή αν θες να λέει αυτά που θες εσύ.

Το Epsilon

Εγώ; Με καλούν σε μία εκπομπή και πρέπει να συζητήσω για πράγματα που δεν ισχύουν. Πρόταση δε μου έχει γίνει. Δε θα το αναλάμβανα. Παρακολουθώ τα πάντα αλλά δε θέλω να διαψεύδω.