KHLOE KARDASHIAN

Η Kylie Jenner απέκτησε το δικό της reality στο E!

Το ''Keeping up with the Kardashians'' μπήκε πριν περίπου 10 χρόνια στη ζωή μας και από τότε εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή της watchlist πολλών ανθρώπων *σηκώνει χέρι περήφανη*.

Οι spin-off σειρές που έχουν προκύψει όλα αυτά τα χρόνια είχαν εξίσου φανατικό κοινό, κυρίως γιατί έκαναν πρεμιέρα στο διάλειμμα του KUWTK (και κάτι έπρεπε να βλέπουμε να παίρνουμε τη δόση μας) αλλά και γιατί ήταν επικεντρωμένες σε διαφορετικά πρόσωπα της οικογένειας, κάτι που ήταν ιδανικό για όσους δεν άντεχαν την Kris Jenner (λεωγωτωρα).

Έτσι τα τελευταία χρόνια έχουμε δει τις K’s να γυρνάνε ξεχωριστές σεζόν για τη ζωή τους στο Miami, στην Νέα Υόρκη και στα Hamptons αλλά και να πρωταγωνιστούν σε δικές τους σειρές όπως η Khloé με τον πρώην άντρα της Lamar και ο Robert με την Blac Chyna.

Σειρά τώρα έχει η Kylie Jenner, η οποία έκανε πια σποραδικές εμφανίσεις στην 13η σεζόν του KUWTK, κάτι που είχε φουντώσει τις φήμες για το δικό της reality. Πριν λίγες ώρες το E! ανακοίνωσε ότι στις 6 Ιουλίου κάνει πρεμιέρα το ”Life of Kylie” και το trailer έχει ήδη μισό εκατομμύριο προβολές

Καθόλου- ΚΑΘΟΛΟΥ δεν μας χαλάει που τον Ιούλιο θα τον περνάμε μεταξύ επεισοδίων Game of Thrones και της ζωής της 19χρονης beauty mogul και σταρ του Calabasas- Kylie. Φαντάζεσαι καλύτερο πράγμα για λιώσιμο στον καναπέ με τον ανεμιστήρα να σε χτυπάει στα πόδια και τη γρανίτα καρπούζι να σε δροσίζει; I don’t think so.