SURVIVOR

Η συμφωνία της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με τον ΣΚΑΪ και η σπόντα της Φαίης Σκορδά

Το παρασκήνιο της συμμετοχής της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Survivor αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Ήταν βέβαιο πως θα είχε συζητηθεί το επαγγελματικό μέλλον της στο σταθμό αλλά τώρα οι πληροφορίες είναι πιο συγκεκριμένες.

Η Φαίη Σκορδά επιβεβαίωσε πως είχε κάνει συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 για το Nomads αλλά και για το Dancing with the stars ζητώντας παράλληλα την παρουσίαση δικής της εκπομπής.

«Έκανε μια συμφωνία τελευταίας στιγμής με τον ΣΚΑΪ. Συμφώνησε να κυλιστεί στις λάσπες αλλά είπε: ‘εσείς τι θα μου δώσετε πέρα από χρήματα;’ Από το κανάλι της έδωσαν υποσχετική ότι θα μπεις στο Survivor, θα γίνει μια προσπάθεια να διορθώσουμε την εικόνα σου και από εκεί και πέρα συζητάμε για το My Style Rocks. Όμως, υπάρχει κι ένα ακόμα project το My Man Can».

Λίγο πριν το τέλος του ρεπορτάζ η Φαίη θέλησε να κάνει μία μικρή «παρένθεση». «Αρκετός κόσμος που τη βλέπει, από αυτούς που έχασαν τη δουλειά τους, θα εκνευρίζεται τώρα. Η αλλαγή εικόνας μπορεί να είναι και αλλαγή μίας άσχημης συμπεριφοράς.»