WATCHLIST

Κάτια Δανδουλάκη: Ο ρόλος της στις “Άγριες Μέλισσες” και το αστείο σκηνικό με τον Λεωνίδα Κακούρη

Στην εκπομπή «Μαζί σου το σαββατοκύριακο» βρέθηκε καλεσμένη πρόσφατα η Κάτια Δανδουλάκη. Η ηθοποιός μίλησε για την μεγάλη της επιστροφή στην τηλεόραση μετά από αρκετά χρόνια μέσα από την τηλεοπτική επιτυχία της σεζόν. Η Κάτια Δανδουλάκη υποδύεται την Ανέτ στις “Άγριες Μέλισσες” την αδερφή του Δούκα Σεβαστού που υποδύεται ο Λεωνίδας Κακούρης.

«Δεν ξέρεις με τι χαρά είπα ναι στην πρόταση. Είχα λαχτάρα να ακούσω μια τέτοια πρόταση πολλά χρόνια. Και είναι τιμή μου να ανήκω σε αυτή τη δουλειά και είμαι περήφανη γι’ αυτή τη δουλειά την τηλεοπτική. Μου ήρθε εξ ουρανού, έτοιμο, έτρεξα με λαχτάρα να το κάνω γιατί κατάλαβα αμέσως την ποιότητα, κατάλαβα αμέσως την εκκίνηση της δουλειάς, από πού ξεκινάει, τη στάθμη της. Τα νέα παιδιά που παίζουν, αλλά και οι μεγαλύτεροι, υποκλίνομαι στο ταλέντο τους, είναι παιδιά ταμένα σε αυτή τη δουλειά», αποκάλυψε η Κάτια Δανδουλάκη που δεν αρνήθηκε ότι στον ρόλο της βλέπει αρκετά στοιχεία του εαυτού της.

«Οι ιδέες της Ανέτ είναι η Κάτια, ο τρόπος που κινείται χωρίς να υπολογίζει τι θα πει ο κόσμος είναι η Κάτια, χωρίς να προκαλεί. Δεν είναι η προκλητική παρουσία που δεν την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος, είναι η ήρεμη παρουσία που θα κάνει τη μεγαλύτερη ακρότητα χωρίς να ακουστεί γιατί δεν την νοιάζει τι θα πει ο κόσμος και την νοιάζει μόνο τι θα πει η ψυχή της, Όχι αντιδραστικά ως προς τον κόσμο», σημείωσε η ηθοποιός που αν μη τι άλλο έχει ζήσει μια ζωή αντισυμβατική, έγινε θιασάρχισσα από πολύ μικρή ηλικία και κατάφερε να έχει μια πολύ επιτυχημένη πορεία στον σκληρό χώρο του θεάτρου.

Η Κάτια Δανδουλάκη αποκάλυψε κι ένα αστείο περιστατικό από τις πρώτες της φωτογραφίσεις για τη σειρά στο πλευρό του τηλεοπτικού της αδερφού, Λεωνίδα Κακούρη, το οποίο αναπαράχθηκε στη συνέχεια και στην «Φωλιά των Κου Κου». Όπως είπε η Κάτια Δανδουλάκη οι δυο ηθοποιοί έχουν μια σχέση αγάπης από τότε που συνεργάστηκαν πριν από χρόνια στην παράσταση Γλάρος. Σε αυτή την περίπτωση είχαν παίξει τη μητέρα και τον γιο. Κάναμε τις πρώτες φωτογραφίσεις για τη σειρά τώρα και έρχεται ο Λεωνίδας και λέει “διαμαρτύρομαι, εγώ πριν από 20 χρόνια έκανα τον γιο της, τώρα κάνω τον αδελφό της, δηλαδή μετά από 10 χρόνια θα κάνω τον πατέρα της;”», σημείωσε η ηθοποιός.