WATCHLIST

Οι “σπόντες” του Παναγιώτη Ραφαηλίδη για την απόλυσή του από το Open και το σχόλιο της Καινούργιου

Instagram/panagiotis_ruff

Ο Δεκέμβριος δεν μπήκε με τους καλύτερους οιωνούς για τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη, που ήταν ένας εκ των αρκετών εργαζομένων του Open που είδαν την πόρτα της εξόδου από τον σταθμό. Ο τραγουδιστής και παρουσιαστής έκανε την Κυριακή 2 Δεκεμβρίου μια μακροσκελή ανάρτηση στο Instagram για να ενημερώσει τους διαδικτυακούς του φίλους για την απόλυσή του, μεταφέροντας μαζί τις αλγεινές εντυπώσεις που του δημιούργησε η ξαφνική διακοπή της συνεργασίας του με το σταθμό. Ο Παναγιώτης Ραφηλίδης συνεργαζόταν πέρσι με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή Επιτέλους Σαββατοκύριακο, ενώ το καλοκαίρι παρουσίαζε την εκπομπή Slplash με τη Μαντώ Γαστεράτου. Η συνεργασία του με τον σταθμό έληξε όσο βρισκόταν στην ομάδα της εκπομπής Ευτυχείτε, με την Κατερίνα Καινούργιου.

View this post on Instagram

"Απολύθηκα από το Open λόγω… περικοπών». Αυτή ήταν η κατάληξη μίας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο προσωπο μου. Μία κατάληξη πραγματικά … *beyond* my imagination. Παρά το αρχικό σοκ , αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν όντως συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν δείχνοντας έμπρακτα τη συμπαράσταση τους. Δεν νιώθω μόνος, και δυστυχώς δεν είμαι μόνος αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με μένα, απομακρύνθηκαν κι άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι και συνεργάτες. Κι όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που όλοι λένε πάντα: "όλα για καλό". Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας.

A post shared by Panagiotis Rafailidis (@panagiotis_ruff) on

«Απολύθηκα από το Open… λόγω περικοπών. Αυτή είναι η κατάληξη μιας συνεργασίας που ξεκίνησε με υποσχέσεις, με σχέδια, με επαίνους στο πρόσωπό μου. Μια κατάληξη πραγματικά… “beyond” my imagination. Παρά το αρχικό σοκ, αναρωτήθηκα για το δικό μου μερίδιο ευθύνης. Κατέληξα στο συμπέρασμα πως φταίω αφού έδειξα εμπιστοσύνη ενώ δεν έπρεπε, μιας και ο δικός μου λόγος ήταν συμβόλαιο. Ευχαριστώ από καρδιάς για τα μηνύματα όλων εκείνων που με σκέφτηκαν  δείχνοντας έμπρακτα την συμπαράστασή τους.

Δεν νιώθω μόνος και δυστυχώς δεν είμαι μόνος, αφού αιφνιδίως και απροειδοποίητα μαζί με εμένα απομακρύνθηκαν και άλλοι αξιόλογοι συνάδελφοι. Και όπως ενημερώθηκα ακολουθεί και συνέχεια. Σε έναν έναν ξεχωριστά θα ευχηθώ καλές γιορτές και θα πω αυτό που λέω πάντα “όλα για καλό”. Εν αναμονή λοιπόν του καλού όλων μας», έγραψε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης στο Instagram.

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Ευτυχείτε δεν παρέλειψε να στείλει το δικό της μήνυμα στον πρώην συνεργάτη της, απαντώντας στην ανάρτησή του: «Σου αξίζουν μόνο τα καλύτερα… Είσαι ένας κύριος με Κ κεφαλαίο…  Και ξέρεις εσύ… Καλή συνέχεια! Θα μας λείψεις». Ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης της απάντησε δείχνοντας ότι παρά την απομάκρυνσή του από την εκπομπή οι δυο τους έχουν τις καλύτερες σχέσεις. «Κορίτσι μου καλό. Σε ευχαριστώ για όλα!», σημείωσε.

Instagram/panagiotis_ruff

 

Κεντρική φωτογραφία: Instagram/panagiotis_ruff