WATCHLIST

Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα καθημερινή εκπομπή Καραβάτου-Κατσούλη

Η Κατερίνα Καραβάτου και ο Κρατερός Κατσούλης αναμφίβολα βιώνουν μία από τις καλύτερες περιόδους στη ζωή τους, καθώς πρόσφατα απέκτησαν νέο μέλος στην οικογένεια αλλά "αναβαθμίστηκαν" από πρωινό του σαββατοκύριακου σε καθημερινό.

Μιλώντας στο περιοδικό People, η αγαπημένη παρουσιάστρια δήλωσε τα εξής σχετικά με την πρόταση του σταθμού Epsilon να αναλάβουν την καθημερινή πρωινή ζώνη 10:00-13:00: “Ήταν μια πρόταση του σταθμού που, για να είμαι ειλικρινής, μας την είχε εκφράσει εδώ και πολύ καιρό. Όμως, τότε ήμουν έγκυος, μετά γέννησα, είχα πάρα πολλά πράγματα στο μυαλό μου και το μωρό μας ως προτεραιότητα, έτσι μας πήρε κάποιο καιρό για να πάρουμε την απόφαση με τον Κρατερό. Επίσης, έπαιξε καθοριστικό ρόλο η διαβεβαίωση του σταθμού πως θα στηρίξουν πολύ αυτό το καινούριο μας βήμα και θα έχουμε όλη τη βοήθεια που χρειάζεται για να μεταφερθεί μια πρωινή εκπομπή Σαββατοκύριακου σε καθημερινή βάση, γιατί δεν είναι κάτι απλό, οι ανάγκες είναι πολύ μεγαλύτερες”.

Όσον αφορά στις λεπτομέρειες της νέας εκπομπής, η Κατερίνα Καραβάτου δεν θέλησε να αποκαλύψει περισσότερα, διευκρινίζοντας μόνο ότι η ομάδα θα είναι πλήρως ανανεωμένη και το ύφος της εκπομπής θα είναι παρόμοιο με εκείνης του Σαββατοκύριακου αλλά σαφώς διανθισμένη με περισσότερα στοιχεία.

Και ποιο θα είναι το όνομα της νέας εκπομπής; Η παρουσιάστρια αρκέστηκε να πει ότι δεν έχουν αποφασίσει ακόμα, μη αποκλείοντας να παραμείνει και το ίδιο, καθώς όπως δήλωσε “όλα αυτά έχουν γίνει στα καλά καθούμενα!”.