WATCHLIST

Έβλεπες Art Attack; Αυτή η πληροφορία θα καταστρέψει την παιδική σου ηλικία

Όπως συμβαίνει με όλα τα πράγματα που αγαπούσαμε και λατρεύαμε όταν ήμασταν πιο μικρές, τα μεξικάνικα σίριαλ, το macarena, τους ΑΜΑΝ, όταν βγαίνει στην επιφάνεια η οποιαδήποτε πληροφορία που μπορεί να σπιλώσει κάτι που είχαμε τόσο ιερό, οι αντιδράσεις μας δεν είναι και πολύ φυσιολογικές.

Αν λοιπόν έβλεπες φανατικά τηλεόραση στα 90’s – ποιος δεν το έκανε αυτό άλλωστε; – θα ξέρεις σίγουρα το Art Attack. Μια εκπομπή από την Αγγλία, την οποία παρουσίαζε ο δημιουργός της, Neil Buchanan και τον έδειχνε να κάνει διάφορες κατασκευές και ζωγραφιές χρησιμοποιώντας περίεργα υλικά, αλλά και να δείχνει διάφορα DIY έπιπλα και έργα τέχνης – διακόσμησης για το σπίτι σου.

Ένας από τους ήρωες της εκπομπής, ήταν ένα κεφάλι αγάλματος το οποίο μιλούσε. Το talking head λοιπόν, είχε ένα κρυμμένο μήνυμα το οποίο αποκαλύφθηκε τώρα, 27 χρόνια μετά τη δημιουργία του.

Ναι, πολύ καλά διάβασες. Στα μαλλιά του αγάλματος, στο κούτελο, πάνω από τα μάτια του δηλαδή, ήταν σκαλισμένη η λέξη “SEX”. Και δεν πρόκειται για προϊόν photoshop. Δες και μόνη σου στο βίντεο.