WATCHLIST

7 αξέχαστες, αστείες στιγμές από την ελληνική τηλεόραση

Η Παγκόσμια Ημέρα Γέλιου δε θα μπορούσε να περιλαμβάνει τίποτα άλλο πέρα από γέλια. Μπορείς να καθίσεις αναπαυτικά στην καρέκλα σου και να απολαύσεις στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης που μας έχουν μείνει αξέχαστες.

Το βίντεο με τα ζώα από Ράδιο Αρβύλα για την Μαριλού

Αυτό το βίντεο θα σε κάνει κυριολεκτικά να κλάψεις από τα γέλια. Η αλήθεια είναι ότι δεν το ήξερα και μόλις μου το έστειλε η Μαριλού γελούσα (δυνατά, συγνώμη στους υπόλοιπους γύρω μου) ενώ παράλληλα δάκρυα κυλούσαν από τα μάτια μου, για αυτό και μόνο του δίνω το βραβείο του καλύτερου βίντεο της λίστας.

”Ο κλειδαράς” από το Α.Μ.Α.Ν για την Νάνσυ

Η αλήθεια είναι ότι μπορώ να κάνω ένα τοπ 20 με τις αγαπημένες μου στιγμές από το υ Α.Μ.Α.Ν αλλά το σκετς του ”Κλειδαρά” με την ατάκα ”Μα καλά βλαμμένος είστε” και την φάτσα του Καλυβάτση θα με κάνει για πάντα να γελάω σαν χαζή μπροστά στην οθόνη.

Η Ρέα από το ”Big brother” για την Μάριον

Είναι ορισμένα πράγματα που δε θα ξεχάσουμε ποτέ. Θες επειδή ήταν το πρώτο ever reality της ελληνικής τηλεόρασης; Θες επειδή η φωνή της Ρέας αγγίζει κάποια ευαίσθητα νεύρα στην περιοχή των αυτιών μου; Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτό το στιγμιότυπο έχει περάσει στην ιστορία της ελληνικής τηλεόρασης για όλους τους λάθος (;) λόγους.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη στο ”Το πιο λαμπρό αστέρι” για την πιούτι

Να αισθανθώ άσχημα που γελάω με τον πόνο της; Εξάλλου το λέει και τοπ λέει και η ίδια η Αλίκη… ότι θέλει ο κόσμος!

Η Ντένη Μαρκορά από το ”Δύο ξένοι” για την Δέσποινα

Μετά το ”άκου να σου πω πουτ^&%^&$” ο χρόνος σταμάτησε κι όλα πήραν τη θέση που τους έπρεπε. Ίσως ο καλύτερος ρόλος που γράφτηκε ποτέ για την ελληνική τηλεόραση.

Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης στο ”Ντόλτσε Βίτα” για την Μαριλού

Ο Γιώργος Καπουτζίδης στο ”The twenty”

Δεν γινόταν να λείπει ο Παντελής και Ρούλα που μας σύστησε ο Γιώργος Καπουτζίδης όταν παρουσίαζε το ”The twenty” για τα 20 χρόνια του Mega.

Ιδανικά θα βάζαμε άλλα 10 βίντεο από εκείνες τις εκπομπές αλλά θα αρκεστούμε σε ένα Best Of.