WATCHLIST

Ρένια Λουιζίδου για το sequel του “Καφέ της Χαράς”: “Δεν είμαι πολύ θετική στο να πάω πίσω σε κάτι”

ndp

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού «Καλύτερα Δε Γίνεται» στον Alpha βρέθηκε ως καλεσμένη η Ρένια Λουιζίδου το μεσημέρι του Σαββάτου. Η ηθοποιός που πρωταγωνιστούσε με τον Χάρη Ρώμα στη σειρά του το «Καφέ της Χαράς» κλήθηκε να απαντήσει στα δημοσιεύματα που το θέλουν να επιστρέφει με νέα επεισόδια στον ANT1. Το project είχε επιβεβαιωθεί διά στόματος Χάρη Ρώμα σε συνέντευξή του τον Αύγουστο.

«Δεν ξέρω ρε Ναταλία! Ό,τι διαβάζετε κι εσείς, διαβάζω κι εγώ. Έχω μιλήσει με τον Χάρη, όχι όμως με το κανάλι. Δεν υπάρχει κάποια επίσημη πρόταση. Υπάρχει αυτή η σκέψη, για τα 30 χρόνια του ΑΝΤ1. Δεν έχει προχωρήσει, δεν έχει υλοποιηθεί για να είναι κάτι επίσημο. Εμένα μου φάνηκε πολύ παράξενο. Δεν είμαι γενικά πολύ θετική στο να πάω πίσω σε κάτι. Δεν θα το σκεφτόμουν ποτέ, εγώ από μόνη μου. Πολύ δύσκολα ξαναπάω σε κάτι που έχει συμβεί. Φυσικά “τρέχει” και το “Σόι”, ποιος να μας το έλεγε ότι θα πάει για 5 χρόνια. Ποιος ξέρει τι μας ξημερώνει; Αλλά έκανε τόσο αίσθηση αυτό το πράγμα, συζητήθηκε ξαφνικά τόσο πολύ και έχω μάθει να ακούω. Αν όλοι το βρίσκουν μια τόσο υπέροχη ιδέα, να το συζητήσουμε. Προς το παρόν δεν έχουμε κάνει πρεμιέρα φέτος, οπότε είναι πολύ πρώιμο», σημείωσε η Ρένια Λουιζίδου.

«Καλέ τι να έχει κλείσει; Εδώ δεν έχει κανένας πρόταση. Να πάω να “κλείσω” μόνη μου; Ξέρω ότι ο Χάρης έχει κάποιες συζητήσεις με τον ΑΝΤ1, αλλά δεν έχει φθάσει μέχρι εμάς απολύτως τίποτα. Ούτε σαν χρονικό πλαίσιο, ούτε τίποτα», συμπλήρωσε η ηθοποιός, ρίχνοντας μια δόση μυστήριο στην πολυαναμενόμενη από τους fan της σειράς τηλεοπτική επιστροφή στο Κολοκωτρονίτσι.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency