WATCHLIST

Πώς είναι σήμερα η Βάλια από “Το καφέ της Χαράς”

Θυμάσαι την Βάλια από «Το καφέ της Χαράς»; Την πανέξυπνη τηλεοπτική κόρη της Ρένιας Λουιζίδου που παντού πήγαινε μαζί με την κούκλα της Πατατίνα και είχε για καλύτερους φίλους της το Μανωλάκη και τον Τρελαντώνη; Ακόμα και αν δεν τη θυμάσαι από την πρώτη προβολή της σειράς του ΑΝΤ1, σίγουρα θα την έχεις πετύχει σε μία από τις επαναλήψεις της σειράς που ξεκίνησε να προβάλεται το 2003 και ολοκληρώθηκε το 2006.

Η μικρή Έφη Ρασια ήταν εκείνο το δυναμικό κοριτσάκι που κέρδιζε τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή του στη σειρά. Σήμερα είναι μια όμορφη δεσποινίδα με σπουδές στη Νομική Σχολή της Αθήνας. Βέβαια η Έφη δεν εγκατέλειψε την αγάπη της για την τέχνη αφού κατά τη διάρκεια των σπουδών της συμμετείχε στην ομάδα της σχολής της «Δίκαιο και Τέχνη». Όπως θα δεις από την τελευταία φωτογραφία που δημοσίευσε στο Facebook δεν έχει αλλάξει σχεδόν καθόλου.

 

Σου θυμίζω ότι τον περασμένο μήνα ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε ότι υπάρχει η σκέψη για την επιστροφή του αγαπημένου «καφέ» στη μικρή οθόνη. «Το Καφέ της Χαράς είναι άλλη ιστορία. Είναι ΑΝΤ1. Είναι το σπίτι μου. Όταν βρεθούν τα χρήματα για να γίνει… Και η ιδέα υπάρχει. Το concept υπάρχει. Όλοι είμαστε σύμφωνοι τελικά. Οπωσδήποτε δεν θα δεχθώ ποτέ να γίνει υποδεέστερο από τότε. Και ούτε με ενδιαφέρει να γίνει σαν κακέκτυπο του τότε εαυτού μας. Θα γίνει αφού τελειώσει το συμβόλαιο της Ρένιας Λουιζίδου με τον Alpha. Δεν θα γινόταν τώρα. Πρέπει πρώτα να γράψουμε τα επεισόδια», είχε πει χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξή του στο Star. Μένει να δούμε αν στην πολυαναμενόμενη συνέχεια θα εμφανιστούν ξανά οι νέοι που κάποτε γνωρίσαμε ως παιδιά, όπως η «Βάλια».

Μπες κι εσύ στην παρέα μας στο Facebook. Σε περιμένουμε!