WATCHLIST

Το trailer της sci-fi σειράς “See” σου δείχνει (ξανά) έναν πρωτόγονο Jason Momoa

Δεν είναι ότι μας εκπλήσσει που βλέπουμε τον Jason Momoa με πρωτόγονη φορεσιά, βάρβαρο βλέμμα και ελάχιστες (κυριλοεκτικά) λέξεις να βγαίνουν από το στόμα του. Νιώθεις ότι είναι ο Κόναν ο Βάρβαρος της καρδιάς σου και ιδανικά θα ήθελες να τον βλέπεις μόνο σε τέτοιους ρόλους, γιατί σου αρκεί απλώς να τον κοιτάζεις.

 

Η νέα σειρά “See” θα προβληθεί από τη νέα πλατφόρμα της Apple, Apple TV+ που θα κάνει streaming την 1η Νοεμβρίου και θα έχει κόστος περίπου 5 δολάρια το μήνα. Το trailer είναι πραγματικά εντυπωσιακό και ακολουθεί τη λογική των δυστοπικών σειρών, με στοιχεία επιστημονικής φαντασίας, με την ολική καταστροφή να έχει έρθει στον πλανήτη και μία χούφτα ανθρώπους να έχουν επιζήσει.

Δες κι αυτό: Jennifer Aniston και Reese Witherspoon στην παρθενική σειρά της Apple. Το επίσημο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

Ο θανατηφόρος ιός που έχει χτυπήσει τον πλανήτη στο μακρινό μέλλον, έχει ξεκληρίσει το ανθρώπινο γένος, και όσοι επιβίωσαν, έχουν χάσει την όρασή τους. Ο Jason Momoa υποδύεται τον πνευματικό ηγέτη της φυλής του, Baba Voss, τα δίδυμα παιδιά του οποίου γεννιούνται με την ικανότητα να βλέπουν. Πρέπει λοιπόν να τα προστατεύσει από την ισχυρή βασίλισσα που θέλει να τα εξοντώσει, διαφυλάσσοντας έτσι και το μέλλον των υπολοίπων. Το cast ολοκληρώνουν οι: Yadir Guevara-Prip, Sylvia Hoeks, Nesta Cooper, Archie Madekwe, Christian Camargo, Hera Hilmar και Marilee Talkington.

Η Apple ανακοίνωσε ότι μέρος του cast έχει χαμηλή όραση ή δε βλέπει καθόλου. Το σενάριο και η αρχική ιδέα ανήκει στον Steven Knight και η σκηνοθεσία στον Francis Lawrence. Μέχρι στιγμής, η Apple έχει ανακοινώσει τον ερχομό κι άλλων σειρών, μέσω της νέας πλατφόρμας της. Μεταξύ αυτών θα είναι το “The Morning Show” με την Jennifer Aniston και τη Reese Witherspoon, το ντοκιμαντέρ “The Elephant Queen” αλλά και παιδικές σειρές, όπως το “Snoopy in Space”.