ΜΗΤΡΟΤΗΤΑ

Ιωάννα Τούνη: 10 αξιοθρήνητα tweets για το βίντεο που θηλάζει τον γιο της σε καφετέρια

www.instagram.com/j.touni

Δεν θα εξετάσω αν συμπαθείς ή όχι την Ιωάννα Τούνη. Δεν θα εξετάσω επίσης αν έχει εκφράσει κατά καιρούς απαράδεκτες απόψεις. Θα μείνω στον δημόσιο θηλασμό. Στην απόφασή της να θηλάσει τον γιο της σε ένα εστιατόριο κατά τη διάρκεια ταξιδιού της στο Μόντε Κάρλο.

Η Ιωάννα Τούνη, όχι μόνο θήλασε τον γιο της στο τραπέζι που κάθονταν, αλλά άνοιξε και την κάμερα του κινητού της για να καταγράψει τη στιγμή. Αν την ανέβασε; Την ανέβασε. Δεν θα τρένταρε αλλιώς στο Twitter. Κι αν τελικά συνέβη, συνέβη για έναν λόγο ουσιαστικό.

Υπάρχουν ακόμα άντρες, αλλά και πολλές γυναίκες, που θεωρούν τον δημόσιο θηλασμό ταμπού. Ο θηλασμός δεν είναι ούτε ιερός, ούτε ευαίσθητο θέμα. Είναι μια φυσιολογική διαδικασία κι ως τέτοια οφείλουμε να την αντιμετωπίζουμε κι άρα να μας περνά απαρατήρητη.

Η Ιωάννα Τούνη στο στόχαστρο. Θλίψη. «Η σεξουαλικοποίηση του θηλάζοντος στήθους έχει ψυχοπαθητικές προεκτάσεις. Πόνεσαν τα μάτια μου από τα σχόλια, ειδικά από τις γυναίκες», γράφει μια χρήστρια στο Twitter.

Αν πόνεσαν τα ματάκια μας; Αλίμονο. Τέτοια θέματα σηκώνουν πόνο. Η Ιωάννα Τούνη θήλαζε τον γιο της, ήπιε τον καφέ της και συνέχισε τις διακοπές της.

Ιωάννα Τούνη: Το «επίμαχο» πλάνο

Ιωάννα Τούνη

10 αξιοθρήνητα tweets για το βίντεο που θηλάζει τον γιο της