NETFLIX

Το House of Cards θα συνεχιστεί αλλά χωρίς τον Kevin Spacey

Υπάρχει ''House of Cards'' χωρίς τον Frank Underwood; Από ό,τι φαίνεται το Netflix πιστεύει πως η σειρά μπορεί να υπάρξει χωρίς τον βασικό της πρωταγωνιστή, για αυτό και ανακοίνωσε ότι το πετυχημένο πολιτικό δράμα θα επιστρέψει στις οθόνες μας το 2018 χωρίς τον Kevin Spacey.

Ο υπεύθυνος περιεχομένου του Netflix, Ted Sarandos, ανακοίνωσε ότι τα γυρίσματα της 6ης και τελευταίας σεζόν της σειράς θα ξεκινήσουν μέσα στην επόμενη χρονιά ενώ τον πρωταγωνιστικό ρόλο πια θα τον έχει (δίκαια) η Robin Wright, που υποδύεται την σύζυγο του Frank Underwood. Σε αντίθεση με τις προηγούμενες σεζόν, η τελευταία θα έχει 8 επεισόδια και κάπως έτσι η σειρά θα ρίξει αυλαία, προσπαθώντας αφενός να δώσει το φινάλε που αξίζει στο κοινό και αφετέρου να σώσει τις δουλειές των περίπου 2.000 εργαζομένων που απασχολούσε στην παραγωγή.

Προς το παρόν δεν έχει γίνει κάποια επίσημη ανακοίνωση από την πλευρά του Kevin Spacey ενώ δεν είναι γνωστό πώς θα δικαιολογηθεί η απουσία του Frank Underwood. Σε κάθε περίπτωση περιμένουμε πώς και πώς να δούμε την Robin να αναλαμβάνει τα ηνία της σειράς.