ANT1

Πρεμιέρα για το “The 2Night Show”: Οι δηλώσεις του Οικονομόπουλου και οι καλεσμένοι της Τρίτης

Μπορεί να πέρασε κάποιους μήνες αβεβαιότητας σε σχέση με το πώς και πότε θα επιστρέψει στον τηλεοπτικό «αέρα» του ΑΝΤ1, αλλά εντέλει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είναι πανέτοιμος για απόψε στις 22.45 με την εκπομπή που αγάπησε πολύ, το "The 2Night Show". Πρώτος του καλεσμένος είναι ο Νίκος Οικονομόπουλος, αποσπάσματα από τη συνέντευξη του οποίου προβλήθηκαν σήμερα στο «Πρω1νό».

 

«Παλιότερα όταν ήμουν σε πολύ μικρή ηλικία, που όλα είναι πιο ευαίσθητα μέσα σου είναι λογικό, ναι έχω κλάψει για γυναίκα. Τώρα δεν υπάρχει λόγος να κλάψω. Δεν είναι κακό να κλάψεις αν αισθάνεσαι να κλάψεις για έναν άνθρωπο με τον οποίο έχεις ζήσει ωραία πράγματα ή που τον αγαπάς ακόμα» παραδέχτηκε ο Νίκος Οικονομόπουλος. Ο τραγουδιστής που έχει σχέση με την Ευαγγελία Αραβανή εδώ και έναν χρόνο σημείωσε: «Ο γάμος δεν είναι κάτι το οποίο με ενδιαφέρει τόσο πολύ, η οικογένεια με ενδιαφέρει όπως θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον κάθε άνθρωπο που θέλει να πάει τη ζωή του ένα βήμα παραπέρα. Και κάποια στιγμή είναι λογικό να συμβεί, τώρα το πότε ακριβώς θα συμβεί δεν το ξέρω».

 

Στην ίδια εκπομπή θα βρεθούν καλεσμένοι η «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου, Τρισεύγενη, αλλά και η Ζένια Μπονάτσου που θα μιλήσει για τον πατέρα της, τον Βλάση, αλλά και για τον Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αποκαλύπτοντας και την αιτία που δεν έχουν πλέον επαφές. Αποκαλύπτει επίσης, τον τρόπο με τον οποίο βίωσε και διαχειρίστηκε την απώλεια της γιαγιάς της, Ζωής Λάσκαρη. Επιπλέον, απαντά στο αν θα ήθελε η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, να φτιάξει τη ζωή της και να ξαναπαντρευτεί.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο ως Τρισεύγενη.

 Με τη Ζένια Μπονάτσου.

Από το πρώτο επεισόδιο και σε κάθε επόμενο θα δίνουν το «παρών» και οι -μετονομασμένοι για τις ανάγκες της εκπομπής σε ΜΥΓΕΣ- «The Wixers» του Netwix, Φάνης Λαμπρόπουλος, Θανάσης Πασσάς και Νίκος Ράπτης για να κάνουν αυτό που ξέρουν καλύτερα: την πλάκα τους με όλους και με όλα.

 Οι «ΜΥΓΕΣ» με τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

Στο επεισόδιο της Τρίτης 27 Νοεμβρίου θα βρεθεί στην εκπομπή η Βίκυ Σταυροπούλου, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Πουλιά Στον Αέρα» και μιλά για τη ζωή της και τη σχέση της με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και παίζει ένα ακόμα παιχνίδι με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου κινδυνεύοντας να υποστεί την «ποινή» της εκπομπής. Δεύτερος καλεσμένος είναι ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, ο οποίος αποκαλύπτει με ποιους celebrities έχει ανοιχτά μέτωπα και γιατί. Παράλληλα, αποδέχεται την πρόκληση να παίξει με τον Γρηγόρη ένα καινούριο παιχνίδι και το μόνο σίγουρο είναι, ότι κανείς τους δεν θα τη βγάλει «καθαρή». Τέλος ο παρουσιαστής υποδέχεται τη δύο φορές χρυσή Παραολυμπιονίκη κολύμβησης, Καρολίνα Πελενδρίτου, για μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στην οποία μιλά για το πρόβλημα υγείας της, τη στήριξη της οικογένειάς της, για τη σχέση και τον γάμο της με τον αθλητικογράφο Δημήτρη Χατζηγεωργίου, τα κακεντρεχή σχόλια προς το πρόσωπό της και την ανεπαρκή βοήθεια του κράτους στα άτομα με αναπηρία.

 Με τη Βίκυ Σταυροπούλου.

Με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

 Με την Καρολίνα Πελενδρίτου