WATCHLIST

Η εμφάνιση του Αρναούτογλου αλά Casa de Papel στο τρέιλερ του The 2Night Show

Την Δευτέρα 26 Νοεμβρίου επιστρέφει στη συχνότητα του ΑΝΤ1 με το The 2Night Show ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ενόψει της τηλεοπτικής του επιστροφής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου γύρισε και το τρέιλερ της εκπομπής του, backstage στιγμιότυπα του οποίου θα δεις παρακάτω, το οποίο είναι φανερά εμπνευσμένο από το Casa de Papel, την ισπανική σειρά φαινόμενο που μόλις κέρδισε και το πρώτο της Emmy καλύτερης δραματικής σειράς.

 

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου φορά τη μάσκα του Dali και με την ομάδα του πρωταγωνιστεί στο trailer της εκπομπής που φιλοδοξεί να προσφέρει στους τηλεθεατές τη σωστή late night show συνταγή. O παρουσιαστής θα συζητά, κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 22:45, με ενδιαφέροντες καλεσμένους για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή τους αλλά και όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας.

 

Στην πρώτη εκπομπή του «The 2Night Show» για τη φετινή σεζόν o Γρηγόρης Αρναούτογλου υποδέχεται τον Νίκο Οικονομόπουλο. Μετά από αρκετό καιρό, ο καλλιτέχνης δίνει αποκλειστική συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης και μιλάει ανοιχτά για την καριέρα, τη ζωή και τη σχέση του με την παρουσιάστρια και μοντέλο, Ευαγγελία Αραβανή.  Στη συνέχεια, ο Γρηγόρης καλωσορίζει την Τρισεύγενη, τη «γιαγιά» του Δημήτρη Ουγγαρέζου.

 

 

Κοντά στον παρουσιαστή σε κάθε εκπομπή θα είναι  οι «The Wixers», ο Φάνης Λαμπρόπουλος, ο Θανάσης Πασσάς και ο Νίκος Ράπτης, που μετονομάζονται σε «Μύγες» και φέρνουν στην εκπομπή τη νεανική τρέλα του Netwix και τη μοναδική τους χημεία, και κάνουν πλάκες με όλους και όλα.

 

Νωρίτερα σήμερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις για την τηλεοπτική του επιστροφή στο Πρωινό του ΑΝΤ1. «Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα. Μου λείπει γενικά το late night στην Ελλάδα. Μου αρέσει το βράδυ να έχουν όλα τα κανάλια late night. Θεωρώ ότι θα ήθελα πάρα πολύ να αποχωρούσα στα 70 μου με αυτήν την εκπομπή. Είμαι θεωρώ στην καλύτερη ηλικιακά στιγμή της ζωής μου. Και μετά από 28 χρόνια τηλεόραση, στα 44 μου, νιώθω ότι και η εμπειρία και όλο αυτό που έχω μαζέψει, έχω τη χαρά να το βγάζω προς τα έξω κάνοντας ωραίες δουλειές, για μένα» είπε μεταξύ άλλων ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.