GREY'S ANATOMY

Grey’s Anatomy: Άλλος ένας γιατρός αποχαιρετάει το cast της σειράς

Στις 28 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα η 14η (!) σεζόν του αγαπημένου μας  ''Grey's Anatomy'' και οι λίστες για τα δεινά που πιστεύουμε ότι θα περάσουν οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου ''Grey Sloan Memorial'' έχουν αρχίσει να γεμίζουν.

Πριν καν όμως απολαύσουμε την πρεμιέρα, μάθαμε κάτι που (δεν μας τάραξε ιδίαιτερα αλλά) μας προβλημάτισε λίγο για το πώς θα εξελιχθεί η ιστορία της Διευθύντριας Miranda Bailey. Ο Jason Winston George ή αλλιώς ο Dr. Ben Warren, άντρας της Bailey αποκάλυψε ότι θα αποχαιρετήσει το προσωπικό του νοσοκομείου καθώς θα εμφανίζεται πια σε μια καινούρια σειρά του ABC, που θα κάνει πρεμιέρα τον Μάιο.

Σε αυτή τη σειρά θα πρωταγωνιστούν πυροσβέστες (δεν μας χαλάει ΚΑΘΟΛΟΥ αυτό) και φανταζόμαστε ο Ben θα πάρει μετάθεση στο τοπικό νοσοκομείο. Η μετάβαση του Ben από τη μια σειρά στην άλλη θα γίνει ομαλά στα επεισόδια της καινούριας σεζόν του Grey’s, όπως είχε γίνει και με την Addison Montgomery και τη σειρά ”Private Practice”.

Δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες για αυτό, αλλά τουλάχιστον γνωρίζουμε ότι δεν θα πεθάνει σε κάποιο ατύχημα. Κάτι είναι και αυτό.

Δες παρακάτω το promo video για την επιστροφή των σειρών του ABC.