WATCHLIST

Gossip Girl: Θα δούμε την Blake Lively και το παλιό cast στην επιστροφή της σειράς;

Photo by Brent N. Clarke/Invision/AP

Επτά χρόνια μετά το τέλος της σειράς που μας σημάδεψε στιλιστικά (μετά το Sex and the City προφανώς), ετοιμάζεται το reboot με τη νέα γενιά των κακομαθημένων μαθητών του Μανχάταν αλλά βασισμένο στα σημερινά πρότυπα των social media και σε ποιο σημείο έχει φτάσει το bullying εξαιτίας αυτών. Πού οι εποχές με τα απλά sms που έστελνε το Gossip Girl με κάτι παπαρατσικά MMS; Τώρα χοντραίνει το πράγμα.

H νέα πλοκή

Το ενδιαφέρον κομμάτι είναι ότι η τωρινή πλοκή θα έχει πολύ μεγαλύτερο diversity στους νέους ρόλους. «Δεν υπήρχε μεγάλη εκπροσώπηση των γκέι και μη λευκών στην πρώτη σειρά. Ακόμα και στο κομμάτι του σεναρίου, νομίζω ότι ήμουν ο μοναδικός γκέι κατά τη διάρκεια της σειράς. Αυτήν τη φορά όμως τα πράγματα μπαίνουν στη θέση τους και θα δούμε πώς είναι όντως τα πράγματα εκεί έξω. Πώς οι πλούσιοι διαχειρίζονται τα προνόμια που έχουν και από πού αυτά προκύπτουν. Υπάρχει ένα plot twist που δεν μπορώ να αποκαλύψω, αλλά είναι το πιο σημαντικό στοιχείο», αποκάλυψε ένας εκ των δημιουργών της σειράς.

Το καλοκαίρι ανακοινώθηκε η μεγάλη είδηση αλλά τότε δεν ξέραμε για το αν θα συμμετάσχει το original cast στη νέα εκδοχή της σειράς. Οι τότε μαθητές είναι (στην πραγματικότητα) πάνω από 30, αλλά οι fans θα ήθελαν πολύ να ξέρουν για το τι συνέβη με το γάμο της Serena και του Dan αλλά και γενικά με τις ζωές των εφήβων (λέμε τώρα) που αγαπήσαμε για το στιλ, τα love stories και το σνομπισμό που είχαν.

Το original cast

Η μεγαλύτερη απορία μας είναι αν θα δούμε το παλιό cast, αλλά κυρίως την Blake Lively, που ήταν και το κεντρικό πρόσωπο του Gossip Girl. Ήταν το σήμα κατατεθέν του Upper East Side και νιώθουμε ότι είναι ακόμα μαζί μας, γιατί την χαιρόμαστε σε ταινίες αλλά και στο Instagram, αφού μαζί με τον Ryan Reynolds είναι ένα από τα πιο fun ζευγάρια του χώρου.

Μετά την ανακοίνωση της επιστροφής της αφηγήτριας, Kristen Bell, πήραμε ένα θάρρος και σκεφτήκαμε ότι αυτός είναι ο προπομπός της συμμετοχής και των υπολοίπων. Η Blake Lively είχε ερωτηθεί το 2017, τι θα έκανε σε περίπτωση που υπήρχε νέο Gossip Girl. «Είναι λίγο απίθανο να κάνω τη σειρά μετά από 7 χρόνια, ειδικά λόγω προγράμματος και παιδιών. Αλλά έχω μάθει στη ζωή μου ποτέ να μη λέω ποτέ». Aντιθέτως, ο Penn Badgley, τωρινός star της σειράς “You” είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο όταν ρωτήθηκε πέρυσι. Για την ακρίβεια, ακύρωσε κάθε πιθανότητα ύπαρξης reboot (έπεσες έξω Penn μου) γιατί θεωρεί ότι δεν υπάρχει νόημα ενός reboot που γίνεται τόσο κοντά χρονικά.

Οι υπόλοιποι έχουν ανοιχτά τα ενδεχόμενα, αλλά δεν ξέρουμε τίποτα για πιθανή συμμετοχή τους, αν και η σειρά αναμένεται να ξεκινήσει τον επόμενο Μάιο. «Τους έχουμε ενημερώσει όλους για αυτό που ετοιμάζουμε και θα θέλαμε πολύ να γίνουν μέρος του, αν το θέλουν. Απλώς δε θέλαμε να βασιστούμε στο προηγούμενο cast προκειμένου να δημιουργήσουμε το reboot», δήλωσε ο παραγωγός Josh Schwartz και μας μπέρδεψε κι άλλο.