WATCHLIST

Τα “Golden Girls” θα αναβιώσουν με τις υπέρτατες Jane Lynch και Cyndi Lauper. Ψάχνουν τις άλλες δύο

Photo by Vince Bucci/Invision for the Television Academy/AP Images

Η σειρά "Golden Girls" έχει γράψει ιστορία και συνεχίζει να γράφει σε νεότερες γενιές που λατρεύoυν το διαχρονικό χιούμορ από τη σειρά των 80s που άφησε εποχή. Μπορεί τα 4 κορίτσια να μας αποχαιρέτησαν το 1992, αλλά όπως όλα δείχνουν η Jane Lynch έχει μία ιδέα, και την έχει ήδη καταθέσει στο Netflix.

Μάθαμε τα ευχάριστα νέα από την ίδια, όταν της ξέφυγε (ή και όχι) στα παρασκήνια των βραβείων Creative Arts Emmys ότι ετοιμάζει κάτι παρόμοιο με τα “Golden Girls”, παρέα με την τραγουδίστρια Cyndi Lauper. «Έριξα την ιδέα στο Netflix και την αγόρασαν. Δεν ξέρω αν μπορώ να σας το ανακοινώσω, αλλά μόλις το έκανα μάλλον!».

 

Δες κι αυτό: Jennifer Aniston και Reese Witherspoon στην παρθενική σειρά της Apple. Το επίσημο τρέιλερ μόλις κυκλοφόρησε

Όταν την πίεσαν να πει κατιτίς παραπάνω, δε δυσκολεύτηκε να αποκαλύψει ότι ακόμα ψάχνουν τις δύο έξτρα γυναίκες που θα συμπληρώσουν τη χρυσή τετράδα των κοριτσιών, ενώ μίλησε για το πώς θα είναι περίπου οι ρόλοι τους. «Εγώ είμαι σχεδόν 60 και η Cyndi 65 και είμαστε σε αναζήτηση για το τι θα κάνουμε μετά, χωρίς να έχουμε σύζυγο ή παιδιά. Αλλά όλα αυτά συμβαίνουν στη σημερινή εποχή».

Η σεναριογράφος και κωμικός Carol Leifer πάντως το επιβεβαίωσε μέσα από το λογαριασμό της στο Facebook κάποια στιγμή μέσα στο καλοκαίρι ανεβάζοντας μία φωτογραφία με τις δύο μελλοντικές συμπρωταγωνίστριες, γράφοντας «Είναι επίσημο, ετοιμαζόμαστε για τη νέα μισάωρη κωμική σειρά με πρωταγωνίστριες τις Jane Lynch και Cyndi Lauper. Είναι το όνειρο κάθε σεναριογράφου να δουλέψει με αυτούς τους δύο θρύλους και απλά ανυπομονώ».

 

Το Netflix, προς το παρόν, δεν έχει κάνει κάποιο σχόλιο αλλά πολύ θα θέλαμε να τις δούμε παρέα με την Kim Cattrall (πώς θα ήταν άραγε η Σαμάνθα μετά τα 60;), τη Susan Sarandon που έχει αποδείξει πολλάκις την κωμική της φλέβα και ιδανικά θα ήθελα να δω πάλι την Betty White, που είναι 97 χρονών αλλά είναι πραγματικά η μόνη αειθαλής ηθοποιός που έχει όλα τα φόντα να ξαναγίνει Golden Girl. Α, και μία Ellen Degeneres θα ήθελα να δω, έστω και σε εμφάνιση cameo.

Κεντρική φωτογραφία: Vince Bucci/Invision for the Television Academy/AP Images