WATCHLIST

GNTM: Οι παίκτριες μπήκαν στην κουζίνα και το Twitter ξεσάλωσε

Instagram/gntmgr

Δε θα μείνω στο πιο στερεοτυπικό πεθαίνεις concept του seduction στην κουζίνα. Δε θα μείνω ούτε στο σχόλιο του Δημήτρη Σκουλού «Αν παντρευτείς τι θα κάνεις;» στην Ασημίνα που δήλωσε πως δεν ξέρει να μαγειρεύει ούτε αυγό. Θα σου πω μόνο, πως η δοκιμασία αποχώρησης για τις υποψήφιες του GNTM 2 διεξάχθηκε το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου στην κουζίνα.

Οι παίκτριες του Greece’s Next Top Model, βρέθηκαν δύο φορές πίσω από τον πάγκο της κουζίνας. Η πρώτη ήταν όταν η Έλενα Χριστοπούλου και η Ζενεβιέβ Μαζαρί ζήτησαν από τα κορίτσια του GNTM να παρουσιάσουν ένα τηλεοπτικό σποτ στο οποίο θα διαφήμιζαν εργαλεία και μηχανήματα που βλέπουμε σε μία κουζίνα.

 

Έπειτα φόρεσαν τα μαύρα τους εσώρουχα και ως άλλες Kim Basinger στις 9, 1/2 εβδομάδες μπήκαν στην κουζίνα για να αποπλανήσουν κοινό και κριτική επιτροπή χρησιμοποιώντας ένα τρόφιμο και τη γοητεία τους.

Όπως καταλαβαίνεις οι τηλεοπτικές μνήμες που ξύπνησαν στους χρήστες του Twitter αυτές οι δοκιμασίες ήταν πολλές. Από τη Δήμητρα Παπαδοπούλου και τη δική της προσπάθεια «αποπλάνησης» του Σπύρου στους «Απαράδεκτους» μέχρι την κα Βέφα στην κουζίνα οι χρήστες του Twitter, λάτρεψαν το επεισόδιο και ακόμα περισσότερο όλα όσα συνειρμικά σκέφτηκαν χάρη σε αυτό.

Φυσικά δεν έλειψαν και οι αναφορές στο έτερο αγαπημένο πρόγραμμα των τηλεθεατών του Star, το Masterchef.

Για την ιστορία να σε ενημερώσω ότι η Κάτια είχε το αβαντάζ και η Ελευθερία ήταν εκείνη που αποχώρησε κάνοντας τις FF (Κάτια, Άννα και Ασημίνα) να μην μπορούν να συγκρατήσουν τη χαρά τους στο πλατό. Τέλος η καλύτερη φωτογραφία της δοκιμασίας ήταν εκείνη της Άννας που στην δοκιμασία της Τρίτης 19/11 θα έχει το αβαντάζ.