WATCHLIST

Τέλος (και) ο Γιώργος Λιάγκας από τον ΑΝΤ1

ndp

Πέρασαν κιόλας 6 χρόνια από τότε που ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με την τότε σύζυγό του, Φαίη Σκορδά ,αποδέχτηκαν την πρόταση να αλλάξουν τηλεοπτική στέγη και από το πρωινό του Mega να βρεθούν σ' εκείνο του ΑΝΤ1. Είδες πώς περνούν τα άτιμα τα χρόνια; Νερό. Και αν η Φαίη Σκορδά συνεχίζει να βρίσκεται στο ίδιο πόστο τα τελευταία δύο χρόνια χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της τηλεοπτικά και προσωπικά, εκείνος δοκιμάστηκε σε διάφορα concepts, παρουσιάζοντας τηλεπαιχνίδι αλλά και ένα late night show που τέλειωσε πρόωρα. Αυτή τη σεζόν ο παρουσιαστής παρέμεινε ανενεργός, πέταξε τις σπόντες του για τον ΑΝΤ1 και την αδράνεια την οποία βίωνε και τελικά όπως υποστηρίζει ρεπορτάζ του ethnos.gr φεύγει οριστικά από το δυναμικό του σταθμού.

Το συμβόλαιο του Γιώργου Λιάγκα με τον ΑΝΤ1 λήγει στο τέλος Ιουνίου. Όπως γράφει το ethnos.gr, επικαλούμενο πηγές του καναλιού και το περιβάλλον του παρουσιαστή, η συνεργασία τους δεν πρόκειται να ανανεωθεί με την ενεργοποίηση της option του + 1 που υπήρχε ως πρόβλεψη στο τελευταίο διετές συμβόλαιο του παρουσιαστή με τον σταθμό. Η φημολογούμενη αποχώρησή του έρχεται λίγες ημέρες αφού η Δούκισσα Νομικού ανακοίνωσε τη δική της λήξη συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, ο οποίος ωστόσο επιθυμούσε να παραμείνει στο δυναμικό του σταθμού.

Πίσω στον Γιώργο Λιάγκα, ο παρουσιαστής δεν πρόκειται καν να συναντηθεί με τους ανθρώπους του ΑΝΤ1 για την τυπική λύση της συνεργασίας τους. Πάντως άλλες φήμες τον θέλουν πολύ κοντά στην σύναψη συνεργασίας με το Open, το ρεπορτάζ του ethnos.gr.

Κεντρική φωτογραφία: NDP Photo Agency