WATCHLIST

Late Night: Η Γραμμέλη αποκαλύπτει το παρασκήνιο του τέλους της εκπομπής του Λιάγκα

Μετά την επιβεβαίωση του τέλους της εκπομπής Late Night από τον ίδιο τον Γιώργο Λιάγκα, σειρά είχε η Αφροδίτη Γραμμέλη να δώσει τις δικές της απαντήσεις.

Η ίδια, βρέθηκε στην εκπομπή ”Εδώ” της Ντορέττας Παπαδημητρίου και μίλησε για όλα όσα ακούστηκαν περί του κοψίματος του Γιώργου Λιάγκα, ξεκαθαρίζοντας πως ελάχιστα από όσα έχουν ειπωθεί ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

”Επειδή πάντα ένα κόψιμο είναι αυτό που πυροδοτεί και τις περισσότερες συζητήσεις και τα σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Αυτό που εμένα με εντυπωσιάζει είναι ότι τις τελευταίες ημέρες υπάρχουν πάρα πολλοί που ισχυρίζονται πως τα ξέρουν όλα και ότι το ήξεραν”, είπε και συνέχισε:

”Εδώ και έναν μήνα κάνουμε κουβέντες με τον σταθμό. Κανείς δεν ήξερε τίποτα διότι δεν θεωρούσαμε απαραίτητο να μπούμε σε μια διαδικασία διαρροής του τι συζητάμε ως επαγγελματίες με τον σταθμό, του τι προβληματισμοί υπάρχουν και ποιο είναι το σκεπτικό για το μέλλον. Διότι αυτά μόνο στην τηλεόραση γίνονται, να μοιράζεσαι με τον κόσμο, με τις εκπομπές και με τα site το τι διαπραγματεύεσαι με τους διευθυντές σου στη δουλειά σου. Αυτά τα πράγματα είναι ανεπίτρεπτα”.

Όσο για το πότε ενημερώθηκαν οι συντελεστές πως η εκπομπή θα διακοπεί οριστικά; Η Αφροδίτη Γραμμέλη απάντησε και σε αυτό…

”Μας είχαν ενημερώσει ότι για το δεύτερο μισό της σεζόν θα αλλάξει ο στρατηγικός σχεδιασμός του σταθμού. Δεν είναι μόνο το Survivor που δρομολογεί αλλαγές –μην τρελαθούμε-, ο ΑΝΤ1 είναι ένας πολύ μεγάλος σταθμός. Τελείωνε το Nomads και είχε δρομολογήσει αυτά τα concept που θα βγούνε τώρα, δεν τα είχε εκτός πλάνων. Τα είχε κατοχυρώσει εδώ και καιρό. Υπήρχε ένας πρώτος σχεδιασμός.

 Απλά με βάση τα διαφημιστικά έσοδα, με βάση την πορεία τηλεθέασης, με βάση τις ανάγκες που έχει το κοινό φέτος, γιατί κάθε χρονιά είναι διαφορετική, ο σταθμός αποφάσισε να αλλάξει στρατηγικό σχεδιασμό μετά τις 12 και μας ενημέρωσαν ότι με αυτή τη λογική ούτε ο Γρηγόρης θα επέστρεφε δύο μέρες την εβδομάδα όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί, ούτε το Late Night θα παρέμενε Τρίτη και Τετάρτη, όπως ήταν αρχικά”.

Τι άλλο ειπώθηκε;