WATCHLIST

Γιώργος Μαυρίδης: «Τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, τους παίρνεις μαζί σου»

Σε αναμονή της πρεμιέρας της καινούριας εκπομπής του Γιώργου Μαυρίδη "Στο δρόμο" η οποία έρχεται σε λίγες μέρες στον Alpha, ο παρουσιαστής και tattoo artist έδωσε μια συνέντευξη στον Τηλεθεατή και τη Χρύσα Παχούμη, δηλώνοντας μερικά πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, τόσο για το νέο του εγχείρημα όσο και για τη σχέση του με το Σάκη Τανιμανίδη.

Ήταν ανάγκη έκφρασης. Μετά την ολοκλήρωση του World Party είχα μια ιδέα στο μυαλό μου να κάνω τηλεοπτική εκπομπή, όπου να περνούσα κάποια μηνύματα“, αναφέρει ο Γιώργος Μαυρίδης στην ερώτηση της δημοσιογράφου σχετικά με το πώς προέκυψε η ιδέα της καινούριας εκπομπής.

Όσον αφορά στη σχέση του με το Σάκη Τανιμανίδη και την επιλογή του Γιώργου για να είναι μαζί του στο νέο concept, ο παρουσιαστής δήλωσε με νόημα τα εξής: “Ήμασταν φίλοι και συνεχίζουμε. Οπότε σκεφτήκαμε να το κάνουμε μαζί. Στα παιδιά που ήταν πίσω από τις κάμερες και που δεν είχαν την ίδια προβολή, όπως εγώ με τον Σάκη, δεν έγιναν προτάσεις για να συμμετάσχουν σε εκπομπή. Όλοι οι ερασιτεχνικά είχαμε ξεκινήσει το World Party. Για μένα, τους ανθρώπους που έχεις δίπλα σου, τους παίρνεις μαζί σου. Να έκανα μια εκπομπή που θα μου έδινε ο Alpha, επειδή είμαι αναγνωρίσιμος, χωρίς τα παιδιά, δεν με εκφράζει ως άνθρωπο. Οπότε δημιουργήσαμε κάτι άλλο μαζί“.