WATCHLIST

Beat Buzzer: Η πρεμιέρα του Γιώργου Μαυρίδη, το αστείο για τον Τανιμανίδη, η φασολάδα και η τηλεθέαση

Είχε όλα όσα μας είχε ήδη υποσχεθεί κι όσα περιμέναμε. Η νέα εκπομπή του Γιώργου Μαυρίδη σέρβιρε άφθονο γέλιο, εκπλήξεις, πειράγματα αλλά και μικρές δόσεις καφρίλας.

Στην αρχή της εκπομπής και λίγο πριν υποδεχτεί τους 4 άνδρες παίκτες του προηγούμενου Master Chef,  ο Γιώργος Μαυρίδης επισήμανε πως η ιδέα για αυτό το μουσικό τηλεπαιχνίδι είναι δική του. Εξήγησε τους κανόνες και όλα ξεκίνησαν από την αγαπημένη του Θεσσαλονίκη.

Όταν έκαναν την εμφάνισή τους οι φιναλίστ του MasterChef, Χρήστος Γλωσσίδης, Τιμολέων Διαμαντής, Αργύρης Αγλαμίσης και Σάββας Ληχανίδης, o Mαυρίδης άρχισε τα πειράγματα. «Πολλά κιλά κρεμμύδι έπεσαν μαζεμένα σε μια παρέα». Ο πάγος είχε σπάσει ήδη. «Συγχαρητήρια Τίμο, το άξιζες αδερφέ, ήσουν πολύ καλός, τους ξεφτίλισες με λίγα λόγια» είπε στον Τιμολέοντα Διαμαντή για να δεχτεί λίγο μετά την «πληρωμένη απάντηση» του 2ου νικητή του MasterChef Χρήστου Γλωσσίδη «η Αποστολία Ζώη καλά είναι;». «Η Αποστολία στέλνει χαιρετίσματα, ξέρω πώς νιώθεις, μην αγχώνεσαι». Η χαλαρή κοντρίτσα συνεχίστηκε. «Καλοφάγωτα τα λεφτά, ήταν στημένο, δεν πειράζει» λέει ο Μαυρίδης στον Τιμολέοντα Διαμαντή. «Το όνομά σου, Σάκης;» του απαντάει εκείνος. Ο Γιώργος Μαυρίδης αρκέστηκε σ’ ένα γέλιο.

Όταν η παρέα μπήκε στο αυτοκίνητο και πριν το παιχνίδι ξεκινήσει για τα καλά, ο παρουσιαστής έδωσε στους καλεσμένους του ένα πιάτο φασολάδα από τα χεράκια της μητέρας του, Εύης, για να το αξιολογήσουν. Όπως είπαν οι MasterChefs, τους άρεσε πολύ. Με αφορμή τη φασολάδα έγιναν και τα απαραίτητα αστεία περί των παρενεργειών που φέρνουν τα όσπρια, δεν ξέρω αν με πιάνεις.

 

 

 

 

Οι ζώνες ασφαλείας μπήκαν στη θέση τους, η μηχανή άναψε, το κέφι επίσης. «Βρες το τραγούδι» σε περιβάλλον carpool του James Corden. Το πρώτο Beat Buzzer δεν κέρδισε μόνο τις εντυπώσεις, πήγε καλά και στην τηλεθέαση, πετυχαίνοντας 15,8% στο δυναμικό κοινό και 13,7% στο σύνολο.