WATCHLIST

Κόβεται το My Man Can από τον ΣΚΑΪ. Ο Γιώργος Λιανός αντέχει

Το «Ταίρι ξέρει» στον ΑΝΤ1 με τον Τόνι Σφήνο και το ''My Man Can'' στον ΣΚΑΪ με τον Γιώργο Λιανό. Δύο ίδια τηλεοπτικά formats που ξεκίνησαν να προβάλλονται (σχεδόν) ταυτόχρονα. Ο ΣΚΑΪ επιλέγει να αποσύρει την εκπομπή, όχι όμως και τον Γιώργο Λιανό που θεωρείται ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του σταθμού.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος  μετέδωσε την είδηση στο Πρωινό προσθέτοντας: «Το “My man can” σταματά. Δε στενοχωριόμαστε ιδιαίτερα γιατί ο Γιώργος Λιανός και προφανώς οι συντελεστές συνεχίζουν στο ‘Ελλάδα έχεις ταλέντο’. Οπότε όλα καλά.»

 

My Man Can vs Το Ταίρι Ξέρει

17.09.2018

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ 11,3%

MY MAN CAN 8,6%

18.09.2018

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ 11,1%

MY MAN CAN 10%

19.09.2018

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ 12,4%

MY MAN CAN 8%

20.09.2018

ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΞΕΡΕΙ 11,4%

MY MAN CAN 10,4%

Ο παρουσιαστής Γιώργος Λιανός

Η πρώτη γνωριμία μας με τον Γιώργο Λιανό έγινε το 2004 όταν και πήγε μέρος στον τρίτο κύκλο του Fame Story 3. Για το καλό του κατέκτησε τη 2η θέση, έτσι η «κατάρα» του νικητή δεν τον επηρέασε. Βλέπει την καριέρα του να εκτινάσσεται και τις καλλιτεχνικές του εμφανίσεις να πυκνώνουν. Οι τότε υπεύθυνοι του ΑΝΤ1 κάνουν τη συσχέτιση. Κάθε φορά που πηγαίνει ως καλεσμένος σε κάποια εκπομπή τα νούμερα τηλεθέασης ανεβαίνουν.

Η πρόταση για την τηλεόραση δεν αργεί. Το 2008 αναλαμβάνει την backstage παρουσίαση του X-Factor και ακολουθούν οι εκπομπές «Καλομελέτα Κι Έρχεται», «Πρωινός Καφές» και ”Wipe Out”. Το 2010 θα πάρει μετεγγραφή για το Mega και θα αναλάβει το ”Guiness World Record Show”.

Το 2011 θα κάνει ένα μικρό (ανεπιτυχές) πέρασμα από τον ΣΚΑΪ με το «Μπες Στο Κλίμα» και ένα χρόνο μετά θα βρεθεί στον ΑΝΤ1 με τις εκπομπές ”Galileo”, «Το Πρωϊνό», «Κράτα Γερά» και ”The Biggest Game Show In The World”. Το 2014 θα τον βρει στον Alpha με την παρουσίαση της εκπομπής «Όλα Παίζουν» που θα του εξασφαλίσει μία θέση στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη. Στην «Ελένη» θα μείνει για δύο σεζόν κι ενώ το κανάλι θέλει να τον αξιοποιήσει, η πρόταση του ΣΚΑΪ για το «Ελλάδα έχεις Ταλέντο» είναι άκρως δελεαστική. Η συμπαρουσίαση του Survivor εκτοξεύει τις τηλεοπτικές μετοχές του και όπως όλα δείχνουν θα έχει μία θέση στην prime time ζώνη του σταθμού.

 

Κεντρική Φωτογραφία: instagram.com/mymancangreece