THE VOICE

Ο Γιώργος Καπουτζίδης αποχώρησε από το “Voice”. Η ανάρτησή του στο Instagram

Όπως όλα δείχνουν, η μουσική εκπομπή "The Voice" θα έχει άλλον παρουσιαστή από αυτή τη σεζόν και δε θα απολαμβάνουμε πλέον τις χιουμοριστικές ατάκες και τα μουσικοχορευτικά σόου του Γιώργου Καπουτζίδη. Με μία ανάρτησή του στο Instagram αποχαιρέτησε συγκινημένος το κοινό, το κανάλι και την εκπομπή που τον φιλοξένησε για 3 επιτυχημένες σεζόν.

View this post on Instagram

Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!

A post shared by ykapoutzidis (@ykapoutzidis) on

 

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω».

Δες κι αυτό: Η Βάσω Λασκαράκη αποκάλυψε τη σειρά στην οποία θα πρωταγωνιστήσει μετά το “Σόι σου”

Στη συνέχεια, μας ενημέρωσε για τα φετινά επαγγελματικά του projects, που θα τον κρατήσουν μακριά από το “The Voice”. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρώπους της παραγωγής, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους άδικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλιά σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου»!

Ε, όπως ήταν αναμενόμενο, υπήρξαν σχόλια που υποστήριζαν ότι η εκπομπή δε θα είναι η ίδια χωρίς το χιούμορ και την παρουσία του, ενώ όλοι του ευχήθηκαν καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνει.

 

Κεντρική φωτογραφία: instagram.com/thevoiceofgreece/