Το Game of Thrones στο έλεος των hackers για ακόμα μια φορά

Μετά τη διαρροή του 6ου επεισοδίου, οι hackers απέκτησαν ξανά πρόσβαση σε απόρρητα δεδομένα του HBO.

Δεν έχει τέλος αυτό που συμβαίνει φέτος με το Game of Thrones και τους hackers οι οποίοι βάζουν ξεδιάντροπα και εντελώς ανησυχητικά χέρι στα αρχεία του HBO. Τα τελευταία νέα θέλουν μια κοινότητα hackers που αυτοαποκαλείται OurMine να έχει αποκτήσει πρόσβαση σε μυστικά δεδομένα μεγέθους 1.5 terabyte (WOW), μεταξύ των οποίων συγκαταλέγονται οι λογαριασμοί στα social media και πληροφορίες σχετικά με τα γυρίσματα.

Δηλαδή προσέχτε λίγο εκεί στο HBO, αλήθεια.

Λίγες μέρες μετά τη διαρροή του 6ου (φανταστικού) επεισοδίου της σειράς και ενώ πολλά δημοσιεύματα κάνουν λόγο για λύτρα που ζητούν οι hackers ώστε να μη βγάλουν στη φόρα μέχρι και το χρώμα του εσωρούχου του George R.R. Martin, το HBO απειλείται με κατάρρευση, αφού το πιο δυνατό του χαρτί είναι στο έλεος των χάκερς, οι οποίοι πραγματικά δεν θα ηρεμήσουν αν δεν δώσουν τη σειρά στο λαό, έχουν τρελαθεί, είναι προφανές.

Έκαναν και χαβαλεδιάρικα posts, οι άτιμοι.

 

Oι OurMine χάκαραν τους επίσημους λογαριασμούς του GOT στο Facebook, στο Twitter, καθώς και αρχεία με πληροφορίες για το πρόγραμμα των γυρισμάτων τόσο του Game of Thrones όσο και του Westworld (όχι ρε παιδιά το Westworld!). Εκπρόσωποι του HBO δήλωσαν στο Mashable ότι οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών έχουν ήδη ξεκινήσει. Τι να το κάνεις, η ζημιά έγινε.

via GIPHY

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ