EMILIA CLARKE

Η Emilia Clarke έκανε μία δήλωση για το τέλος του Game of Thrones και τα κάρβουνα άναψαν ξανά. Καθίστε

Joel C Ryan/Invision/AP

Η πρεμιέρα του Solo: A Star Wars Story έφερε την Emilia Clarke αυτές τις μέρες στην Κυανή Ακτή. Η Βρετανίδα ηθοποιός  που κρατάει τον ρόλο της Qi'ra στο prequel bromance του Star Wars κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που έγινε για την ταινία, πρέπει να σκέφτηκε για χιλιοστή φορά πως, όσους δράκους κι αν πετάξει, Khaleesi είναι δεν θ' αλλάξει. Ο κόσμος θα  την θυμάται πρώτα ως Daenerys Targarien κι ύστερα ως οτιδήποτε άλλο. Και Όσκαρ να πάρει που λέει ο λόγος, «η Καλίσι το σήκωσε» θα λέμε.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης λοιπόν κι ενώ η κουβέντα γύριζε γύρω από τον Han Solo και τον τριχωτό Chewbacca, ένας δημοσιογράφος κάνει την ερώτηση που όλοι, από Κάννες μέχρι Ναϊρόμπι ήθελαν να κάνουν:πώς νιώθει για το τέλος του Game of Thrones;

Η Emilia, η οποία άφησε στη μέση τα γυρίσματα της σειράς για να πάει στην Κρουαζέτ, δήλωσε πως η τελευταία σεζόν είναι μία πολύ συναισθηματική εμπειρία και παραδέχτηκε πως δεν είναι σίγουρη για το πώς θα γίνει το φινάλε της ιστορίας. «Θα συμβεί αυτό που κανείς μας δεν πιστεύει ότι θα συμβεί». Ευχαριστούμε Πυθία, μας φώτισες.

«Νιώθω πραγματικά σαν να ετοιμάζομαι να φύγω από το σπίτι, κι αυτό είναι συναρπαστικό, αλλά ταυτόχρονα λυπηρό και τρομακτικό» συμπλήρωσε η Emilia όσο εμείς προσπαθούμε να βγάλουμε από τη μύγα ξίγκι.

  «Θα συμβεί αυτό που κανείς μας δεν πιστεύει ότι θα συμβεί» είπε η Emilia για τη σειρά που έχει επαληθεύσει καμιά εκατοστή φορά το περίφημο «ένα ξέρω, ότι δεν ξέρω τίποτα» του Σωκράτη.

Μια τρύπα στο νερό. Μπλουμ.