GAME OF THRONES

Game of Thrones: Η Emilia Clarke κάνει spoiler για την 7η σεζόν

Μετράμε πλέον αντίστροφα για τη μεγάλη πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης 7ης σεζόν του Game of Thrones, στην οποία περιμένουμε να γίνει κυριολεκτικά χαμός. Τα στοιχήματα για το ποιος θα επικρατήσει στη μάχη με τους White Walkers έχουν αρχίσει να πέφτουν και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν τι θα συμβεί με τον Jon τον Snow και την Daenerys.

Η Emilia Clarke πάντως ξεκαθάρισε στη συνέντευξή της στο περιοδικό Rolling Stone, ότι ο χαρακτήρας της δεν πρόκειται να πάθει τίποτα αυτή τη σεζόν. Θα μου πεις, ok, σιγά μην έφευγε η Khaleesi της καρδιάς μας, η θυελογγέννητη δρακομάνα και ελευθερώτρια. Ποιος θα τολμούσε άλλωστε να την πειράξει;

Η αλήθεια είναι ότι φέτος όλα θεωρούνται πιθανά στο σύμπαν του Westeros, καθώς η σειρά για πρώτη φορά προηγείται των βιβλίων και άρα δεν έχουμε την παραμικρή ιδέα για τα storylines της 7ης σεζόν.

”Φαντάζομαι θα υπάρξουν prequels και sequels της σειράς και ποιος ξέρει τι άλλο, εγώ θα κάνω μια ακόμα σεζόν και μετά τέλος” συμπλήρωσε, κάτι που σημαίνει ότι σίγουρα θα δούμε την Daenerys στην 8η σεζόν, αλλά κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να της συμβεί στο φινάλε. Η Emilia επίσης επιβεβαίωσε και κάτι που ξέραμε ήδη οι fans της σειράς, ότι η Daenerys θα επιστρέψει στο Westeros για να διεκδικήσει τη θέση που της αξίζει. Τέλος σημείωσε ότι σε αυτή τη σεζόν θα ολοκληρωθούν κάποια ανοιχτά ζητήματα τα οποία οι περισσότεροι έχουμε ξεχάσει.

H Νova είναι ο απόλυτος προορισμός για το GOT. Τώρα μπορώ να απολαύσω για 1η φορά όλους τους προηγούμενους κύκλους μαζεμένους σε box set στο Nova On demand όποτε θελήσω (θα λιώσω στον καναπέ μέχρι τα μέσα Ιούλη) αλλά και τον νέο καταιγιστικό 7ο κύκλο του Game of Thrones αποκλειστικά στη Nova και ταυτόχρονα με την Αμερική από 16/7.

Υπομονή μέχρι τότε!

A post shared by Rolling Stone (@rollingstone) on