Αυτό είναι το πιο δύσκολο κουίζ που φτιάχτηκε ποτέ για το Game of Thrones

Το HBO έφτιαξε ένα εξωφρενικά δύσκολο κουίζ για το Game of Thrones.

Δεν ξέρουμε ειλικρινά τι σκέφτονταν οι κύριοι εκεί στο HBO κι αποφάσισαν ένα μήνα περίπου πριν την πρεμιέρα της νέας σεζόν να κυκλοφορήσουν ένα κουίζ που λογικά μόνο ο George R.R. Martin θα καταφέρει να ολοκληρώσει κι αυτό παίζεται. Έξαλλοι οι fans του Game of Thrones και με το δίκιο τους.

via GIPHY

 

Η πρώτη ερώτηση του συγκεκριμένου κουίζ, το οποίο έχει τον κεντρικό τίτλο ''Για Πόσο Θα Επιβίωνες Στο Game Of Thrones;'' είναι η εξής: Ποια Η Τιμωρία Αν Λιποτακτήσεις Από Τη Νυχτερινή Φρουρά";

Ναι.

via GIPHY

 

Στην περίπτωση που επιλέξεις τη σωστή από τις 4 απαντήσεις, προχωράς στην επόμενη. Αλλιώς, εμφανίζεται στην οθόνη σου αυτό το αποκαρδιωτικό:

Έχεις φάει εσύ τα χρόνια σου αγκομαχώντας για όσα συμβαίνουν στα 7 Βασίλεια για να έρθει ένα κουιζάκι να σου πει ότι δεν έχεις ιδέα. Εμ τέτοια, έλεγε και μια άλλη ψυχή, και την έφαγαν λάχανο.

via GIPHY

Ωστόσο, αν απαντήσεις σωστά (δηλαδή "Θάνατος"), πας στην επόμενη κοκ. Στόχος είναι να η ευστοχία και στις 60 ερωτήσεις, το οποίο είναι σχεδόν αδύνατον, ειδικά με την πρώτη φορά. Μετά την 5η προσπάθεια τα παρατάς ή κολλάς για ώρες. 

Θα νιώσεις απόγνωση, εγγυημένο αυτό που σου λέω.

via GIPHY

 

SHARE

ΕΓΓΡΑΦΗ

LADYLIKE NEWSLETTER

Όσα θέλει μία γυναίκα στο email της

ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΕΤΕ