WATCHLIST

Τα “Φιλαράκια” είναι ένα βήμα πιο κοντά στην επανένωση και το χρωστάμε στο νέο HBO Max

AP Photo/Lynne Sladky

Οι εορτασμοί για την 25η επέτειο των Friends συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και με διάφορους τρόπους, μας έχει ξαναμπεί η σκέψη ότι θέλουμε να δούμε σαν τρελοί ένα μεγαλόπρεπο reunion. Πάνω που είχαμε ξεχαστεί και αποφασίσαμε ότι πρέπει να προχωρήσουμε με τις ζωές μας, έρχονται τα σπέσιαλ επεισόδια στους κινηματογράφους της Αμερικής, το νέο Instagram της Jennifer Aniston με φωτογραφίες από την παλιοπαρέα και η ελπίδα δεν έχει χαθεί.

Δεν υπάρχει κάποιο σενάριο, αλλά ξέρουμε ότι αν υπάρξει επιστροφή, θα γίνει με σύσσωμο το cast και τους δημιουργούς Marta Kauffman και David Crane. Υπάρχουν διάφορα αντικειμενικά εμπόδια που πρέπει να ξεπεραστούν ώστε να επιτευχθεί η πολυπόθητη επιστροφή των “Friends” στη μικρή οθόνη, αλλά υπάρχει μία νέα αλλαγή που ίσως κάνει το όνειρό μας πραγματικότητα.

Όπως θα έχεις ήδη ακούσει, τα Φιλαράκια φεύγουν από το Netflix μέχρι το τέλος του χρόνου και μετακομίζουν στο HBO Max, σε ημερομηνία που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Πριν φτάσουμε σε αυτό το σημείο, τα δύο μεγάλα δίκτυα κονταροχτυπήθηκαν για το ποιο θα προβάλει τη σειρά, με το HBO και τη Warner Media να προσφέρουν 85 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, σε 5ετή συμφωνία προβολής της σειράς. Το Netflix πλήρωσε 80-100 εκατομμύρια για το 2019 αλλά ό,τι είδες είδες.

Οι πηγές λένε ότι ο επικεφαλής της WarnerMedia Entetainment, Bob Greenblatt είναι η ορμητική δύναμη που πιέζει για να γίνει το reunion και θα ήταν το ιδανικό ντεμπούτο για το HBO Max, που θα γίνει το νέο σπίτι της κωμικής σειράς. Το cast έχει δείξει άρνηση σε πιθανή επιστροφή στη μικρή οθόνη, και η μόνη εξαίρεση που έγινε ήταν το 2016, όταν όλοι, εκτός του Matthew Perry, μαζεύτηκαν για να τιμήσουν τον σκηνοθέτη και παραγωγό James Burrows.

Αν και η Jennifer Aniston βρέθηκε πρόσφατα στο σόου της Ellen DeGeneres και είπε ξανά όχι στην υλοποίηση έστω και ενός επεισοδίου, έδωσε μία επιπλέον εξήγηση που μας βάζει σε σκέψεις. «Θα θέλαμε πολύ να συμβεί κάτι αλλά δεν ξέρουμε τι είναι αυτό ακριβώς. Απλά προσπαθούμε και δουλεύουμε πάνω σε αυτό». Όταν, λίγες μέρες μετά, βρέθηκε στο σόου του Stephen Colbert και την ρώτησε τι είναι αυτό που είπε, άφησε τα πράγματα να αιωρούνται χωρίς να επιβεβαιώσει τίποτα. Αλλά όλα δείχνουν ότι έχουμε ξεπεράσει το στάδιο της απόλυτης άρνησης και έχουμε περάσει στο «κάτι ψήνεται».