WATCHLIST

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος αποκαλύπτει γιατί δεν είναι πλέον στην τηλεόραση

Ο κόσμος τον αγάπησε και τον ακολούθησε σε όλες τις επαγγελματικές του επιλογές, σε όποια τηλεοπτική στέγη και αν βρέθηκε, πάντα φυσικά με την παρέα της Μαρίας Μπακοδήμου. Ύστερα από 19 χρόνια αδιάλειπτης τηλεοπτικής παρουσίας, ο Φώτης Σεργουλόπουλος δεν βρίσκεται πλέον σε κάποια εκπομπή.

Παρόλο που πολλά είχαν ακουστεί από το καλοκαίρι για το εάν και κάτω από ποιες συνθήκες θα συνεχιζόταν η παρουσία του στο Star, με ή χωρίς τη Μαρία Μπακοδήμου, ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό People εξηγεί: “Αυτή η χρονιά έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον. Προσωπικά, αισθάνομαι λίγο ανακουφισμένος. Η ζωή αλλάζει. Δεν μπορείς να είσαι σταθερός και να έχεις εμμονή σε πράγματα και καταστάσεις. Πάντα ήθελα να χαίρομαι την τηλεόραση και να την εκμεταλλεύομαι και όχι να με εκμεταλλεύεται εκείνη. Μου αρέσει λοιπόν, που σε ένα κρίσιμο σημείο για την τηλεόραση βρίσκομαι μακριά από το χαμό που γίνεται, κάτι που μαζί με τη Μαρία αντιληφθήκαμε πως πλησιάζει προτού καν έρθει το καλοκαίρι. Αισθανόμασταν πως η κατάσταση θα έφτανε στο απροχώρητο”.

Συγκεκριμένα, όσον αφορά στις συζητήσεις που είχε με το Star Channel, τόσο ως μονάδα όσο και ως τηλεοπτικό δίδυμο με τη Μαρία Μπακοδήμου, σημειώνει: “Μας πρότειναν να αναλάβουμε την πρωινή ζώνη 08.00-10.00. Το συζητούσαμε αρκετό καιρό, αλλά και πάλι, από κοινού, αποφασίσαμε να μην προχωρήσουμε. Εξάλλου, το κανάλι δεν ήθελε να επενδύσει σε μια ζώνη, ειδικά εκείνη την κρίσιμη περίοδο πριν από το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες. Τελικά, όπως απέδειξε η ιστορία, το κανάλι δεν πήρε άδεια και εκ του αποτελέσματος τα στελέχη έκριναν σωστά και δεν υπέγραψαν συμβάσεις με νέα μπάτζετ και καινούριες εκπομπές. Παράλληλα, η Μαρία είχε δεχτεί μια πρόταση για την παρουσίαση του Shopping Monster αλλά δεν προχώρησε”.

Πάντως, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο στο μέλλον να τον απολαύσουμε και πάλι εκεί που τον αγαπήσαμε περισσότερο απ’ όλες του τις δραστηριότητες: στο γυαλί.