WATCHLIST

La Banda: Τα ονόματα που “παίζουν” για την παρουσίαση και την κριτική επιτροπή

Η Φαίη Σκορδά και το Πρω1νό τις τελευταίες μέρες έχουν ρεπορτάζ σχετικά με το ποια άτομα θα δούμε στα νέα προγράμματα των τηλεοπτικών σταθμών. Το πρωί της Δευτέρας, το ρεπορτάζ αφορούσε στο νέο μουσικό show του καναλιού Epsilon, La Banda, μέσα από το οποίο θα αναδειχθεί το κορυφαίο pop γκρουπ.

Σύμφωνα, λοιπόν, με το ρεπορτάζ στην κριτική επιτροπή του show αναμένεται να δούμε δύο άντρες και μία γυναίκα. Τον Θοδωρή Μαραντίνη των Onirama και τον Χρήστο Μάστορα από τις Melisses. Οι δύο κορυφαίοι front men των πιο επιτυχημένων ελληνικών ποπ γκρουπ της εποχής μοιάζουν να είναι η καλύτερη επιλογή για την κριτική επιτροπή. Η γυναίκα που θα συμπληρώσει την τριάδα «φωτιά» είναι, σύμφωνα με το Πρω1νό, η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα που αυτή τη στιγμή είναι στο απόγειο της καριέρας της.

Για την παρουσίαση του νέου αυτού project σύμφωνα με την ίδια πηγή έχουν πέσει στο τραπέζι τα ονόματα της Ευαγγελίας Αραβανή και της Άννας Μαρίας Βέλλη την οποία γνωρίσαμε ως συμπαρουσιάστρια του Βαγγέλη Περρή. Στα παρασκήνια του show θα είναι ο Άρης Μακρής.